Magic Box – Zvonilka a ztracený poklad

Ve středu 19. prosince 2012 nabídne MagicBox další „vílý“ film z dílny studia Disney, za 199,- Kč dorazí do trafik Zvonilka a ztracený poklad. Dobrodružství z Hvězdné roklinky.

Vstupte do tajného světa a zažijte velké dobrodružství!

V tajemné Hvězdné roklince, kde žije Zvonilka a ostatní pohádkové víly, se všichni netrpělivě těší na tradiční podzimní oslavu. Vyjde měsíc, který vílám dovolí uzdravit posvátný strom, zdroj veškeré jejich magie. Nešťastnou náhodou ale uvede Zvonilka celý bájný svět víl v ohrožení a proto se na vlastní pěst a tajně vydá daleko za moře na nebezpečnou výpravu, která by mohla vše napravit. S pomocí kamaráda Terínka a neposedné světlušky musí Zvonilka čelit ohromujícímu novému světu, aby objevila ten největší poklad.

Další animované filmové dobrodružství víly Zvonilky, jejíž samostatné příběhy navazují na nejlepší tradici pohádek pro celou rodinu od Walta Disneyho. Zvonilka a ztracený poklad nabízí nejenom dobrodružství, magii a silný příběh, ale také spoustu humoru, hudby a ještě více fantazie.

Když se dítě poprvé zasměje, narodí se víla. Ta pak žije společně s ostatními vílami v tajemné Hvězdné roklince a jejím cílem je rozdávat radost a smích. Jednou z nich je i víla Zvonilka. Nad ostatní vyniká svou zvědavostí a chutí zkusit každou novou věc. Do roklinky přichází podzim a víly se společně připravují na tradiční oslavu. Mají možnost uzdravit kouzelný strom, který je zdrojem veškeré jejich magie. Nešťastnou náhodou uvede Zvonilka celý bájný svět víl ve smrtelné ohrožení. Zvonilka neváhá a vydává se sama na nebezpečnou výpravu do neznáma hledat záchranu. Odchází tajně, jen s kamarádkou, neposednou světluškou. Musí zachránit domov svých nejbližších a také najít největší poklad, jaký může být.

Na imdb.com 64 procent, na csfd.cz 75: Roztomilé, veselé, vtipné, hezky animované – co víc si od dětského titulu přát?

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Fantasy / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 77 minut

Původní název: Tinker Bell And The Lost Treasure

Světová premiéra: 3. září 2009 – Argentina / Chile

Režie: Klay Hall

Scénář: Klay Hall, Evan Spiliotopoulos

Produkce: Lorri Broda, John Lasseter, Sean Lurie, Josh Prikryl

Hudba: Joel McNeely

Střih: Jeremy Milton

Společnost: DisneyToon Studios

Hlasy v původním znění: Lucy Liu (Silvermist), Raven-Symoné (Iridessa), Mae Whitman (Tinker Bell – Zvonilka), Kristin Chenoweth (Rosetta), Pamela Adlon (Vidia), John Di Maggio (ministr podzimu), Jesse McCartney (Terence), Anjelica Huston (královna Clarion), Grey DeLisle (Lyria / Viola), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky

Titulky: česky, anglicky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus:

  • Kouzelný průvodce Hvězdnou roklinkou: Zvonilka a Terínek nás provedou podzimní částí Hvězdné roklinky
  • Hvězdná roklinka ve světě Walta Disneye: Podívejte se, jak filmaři vytvořili v Disney Worldu Hvězdnou roklinku
  • Scény, které jste nikdy neviděli
  • Zcela nové hodební video – píseň „The Gift of a Friend“ v podání Demi Lovato
  • Vystřižené scény