Magic Box – Zamilovaná kolekce: Město andělů + Bláznivá, zatracená láska + Zápisník jedné lásky

Jestli ono snad nebude brzy nějakého Valentýna, či co. Magic Box přesouvá do trafikové nabídky ve středu 13. února 2013 hned dvě čerstvoučce seskládané kolekce. Tou první z nich je za 299,- Kč 3disková sběratelská edice Zamilovaná kolekce: Město andělů + Bláznivá, zatracená láska + Zápisník jedné lásky. Bohužel jsou kolekce opět poskládány tak, že pokud už jste kupovali v předchozích měsících, už můžete víc než polovinu z nabízených filmů mít doma…

V balení jsou tyto tři filmy:

Město andělů

(City of Angels) – 1998

Nevěřila v anděly, dokud se do jednoho z nich nezamilovala. Co když se andělé pohybují mezi lidmi a jeden z nich se zamiluje do jedné z nás? Dvě zářivé hollywoodské hvězdy rozehrávají krásnou romanci pod nebeskou klenbou a jejich Město andělů je “lyrickým, nepokrytě romantickým filmem, který si zaslouží svá křídla” (David Ansen, Newsweek). Nicolas Cage, jako anděl Seth, stojí před nelehkým rozhodnutím, zda se vzdát své nesmrtelnosti a stát se člověkem – pokud ho žena jeho snů bude milovat. Tou ženou je Maggie (Meg Ryan), pragmatická lékařka, která v anděly nevěří – dokud nepotká Setha. Bude láska jejich osudem? Přijmou to riziko? Volba je na nich. Na vás je, abyste film viděli, nechali se jím oslovit a unést.

Bláznivá, zatracená láska

(Crazy, Stupid, Love) – 2011

Calu Weaverovi (Steve Carell) je něco okolo čtyřiceti a domnívá se, že je jeho manželství perfektní. Avšak jen do doby, než jeho žena Emily (Julianne Moore) požádá o rozvod. A tak se Cal náhle ocitne ve světě svobodných. Svou lásku začne hledat s pomocí zkušeného lamače dívčích srdcí Jacoba Palmera (Ryan Gosling), díky kterému dosáhne Calovo mužství pozoruhodné změny. Uprostřed bláhových zamilování a romantických setkání, Cal a Jacob zjišťují, že být hráčem bez správného partnera není jen bláznivé a hloupé, ale naprosto nemožné!!!

Zápisník jedné lásky

(The Notebook) – 2004

Podle bestselleru Nicholase Sparkse. V pozadí každé velké lásky najdeme velký příběh. Dva mladí lidé Allie (Rachel McAdams) a Noah (Ryan Gosling) se potkali během dospívání. Zprvu bouřlivá romance se postupně mění v něco mnohem hlubšího, ale do rozvíjejícího se vztahu neúprosně zasáhnou Alliini dobře situovaní rodiče, kterým se Noah nezdá dost dobrý pro jejich dceru. Když se ti dva po letech opět setkávají, jejich vášeň znovu vzplane a Allie se musí rozhodnout, zda poslechne své srdce nebo rozum. Tento krásný příběh lásky má zcela zvláštní význam pro stárnoucího muže (James Garner), který ho pravidelně čte své stejně staré společnici (Gena Rowlands). Film natočený podle bestseleru Nicholase Sparkse "Zápisník jedné lásky" je zároveň povzbudivý i srdcervoucí a upoutá vás svou neobyčejnou citovou hloubkou.