Hollywood Classic Entertainment – Garfield Show – 10. DVD (Noc králičích bačkorek)

Po několika dílech bez podkladů jsme se dopracovali k disku, ke kterému společnost Hollywood Classic Entertainment poskytla podklady s měsíčním předstihem. Zkrátka vychází Garfield Show – 10. DVD – Noc králičích bačkorek, na pulty měl dorazit v pondělí 15. dubna 2013 za 99,- Kč, aktuálně to ale vypadá až na úterý 16. dubna 2013.

Je schopen všeho. Mějte se před ním na pozoru!

Tlustý cynický kocour, který zbožňuje italské těstoviny, nenávidí sport a pondělky, sleduje televizi, ať dávají cokoli, ponižuje svého majitele a pohrdá psy. Vychytralá potvůrka, se smyslem pro anglický humor stejně jako nejstarší banánové gagy. Sebevědomý, cynický, lehce ješitný a hlavně nejtlustší kočičí elegán v historii, pán domu i ledničky. Kocour Garfield – král postaviček komiksového stripu. Narodil se v roce 1978 z pera a z čisté lásky kreslíře Jima Davise, kdy jeho tříokénkové kreslené historky začaly vycházet v novinách. V té době netušil, že se stane světovým fenoménem a jednou ho bude denně číst více než 220 milionů fanoušků v 250 zemích světa. I české čtenáře provází tato svérázná postavička na stránkách některých deníků i samostatných knížek už několik let. Nelze se pak divit, že se jeho neodolatelnému a kultivovanému humoru dostalo i animovaného zpracování. Příběhy Garfielda a jeho rodiny, kterým se smějí děti i dospělí, mladí i staří, ženy i muži, dnes sleduje televizní obecenstvo více jak pětatřiceti zemí světa.

Upotávka na vnitřím straně obalu

Epizody na disku:

53./54. Nejkrásnější Vánoce 1. a 2. část (53-54. Home for the Holidays – Jim Davis – 13. prosince 2010)

Jsou Vánoce a Jon pozval nejen své rodiče a Doktůrka, ale i Lizinu rodinu, a proto se musí Garfield chovat co možná nejlépe. Ale když Garfield narazí na Arlene, která shání jídlo a deky pro opuštěná zvířátka v sousedství, Jonovy vánoční plány naberou nečekaný obrat. Pro Garfielda je to možnost naučit se něco víc o pravém duchu Vánoc: není to jen o jídle a rozdávání dárků!

55. Krása ošklivosti (57. The Art of Being Uncute – ? – 1. března 2011)

Kdo je nejroztomilejší kočka v okolí? Nezmar. A kdo je nejvlezlejší, nejotravnější a nejdomýšlivější kočka v okolí? Taky Nezmar. Garfielda už nenapadá, jak se ho zbavit. Ale možná by mohla zafungovat soutěž krásy… první cena je šestiměsíční pobyt v Grónsku. To není špatné, co? Když Nezmar vyhraje, tak adios! Ale je tu háček. Edie Gurmán, organizátor soutěže, změnil pravidla. Roztomilá je teď ošklivost. A cenu vyhraje kočka, která je nejroztomileji ošklivá. Takže Garfield potřebuje udělat z Nezmara ošklivku!

56. Strašidelný dům (63. The Haunted House – ? – 4. března 2011)

Jonovi chybí inspirace pro jeho příští komiks a ten zatracený telefon prostě nepřestane zvonit. Jon se nemůže vůbec soustředit. Samozřejmě že volá Jonův editor. Navrhne mu, aby Jon odjel do jeho domku na venkově: tam bude mít klid na práci a žádný telefon. A tak vyráží. Odie, Garfield a Jon jedou vstříc oáze klidu a pokoje… a naprostého ticha. Zní to skvěle, až na to, že si měli o domě zjistit víc informací, než odjeli. Mohli si ušetřit cestu. Ukáže se totiž, že v domě, do kterého jsou pozváni, straší. Bububuuuuuuuuuuuu! Tohle začíná být strašidelné!

57. Noc králičích bačkorek (58. Night of the Bunny Slippers – ? – 1. března 2011)

Překvapení! Teta Ivy přijede navštívit svého synovce Jona! Jak dlouho se zdrží? Týden… ah… ale teta nesnáší zvířata, takže budou muset spát venku. Pěkně nám to začalo. A bude hůř! Objevil se problém s bačkorkami. Jon má králičí bačkorky a teta Ivy z nich má hrůzu! Proč? Jednou viděla strašidelný film, kde králičí bačkorky útočily na lidi. To znamená, že pro Garfielda a jeho myší přátele to bude snadné. Brzy uvidí Ivyny záda! Trik s zuřivými, oživlými králičími bačkorkami funguje výborně, i když tomu Kvík a jeho kumpáni svým pobíháním kolem moc nepomáhají. Ale bačkorky SKUTEČNĚ ožily. Pomoc!

58. Drůbeží planeta (69. Planet of Poultry – Mark Evanier – 9. března 2011)

V tmavých zákoutích vesmíru nemá Harlin, majitel řetězce vesmírného rychlého občerstvení Neptunské Nukleární Kuře, dost kuřat pro otevření dalších poboček. Naneštěstí pro nás má záložní plán: použije speciální paprsek, který promění každého muže, ženu, dítě i zvíře na Zemi v kuře připravené ke smažení a k servírování v kyblíku! Naneštěstí pro Harlina Garfieldova obrovská chuť k jídlu a láska k lasagním ho činí imunním vůči paprsku a brzo bude jen na něm, aby nás všechny zachránil!

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Rodinný / Komedie

Země původu: Francie / USA

Rok vzniku: 2008 – 2012

Délka: 62 minut

Původní název: The Garfield Show

Režie: Philippe Vidal

Námět: Jim Davis

Scénář: Jim Davis, Julien Magnat, Mark Evanier, Peter Betts, Jessica Menendez, Christophe Poujol

Produkce: Mark Evanier, Jim Davis, Robert Réa, Kim Campbell, Marie-Pierre Moulinjeune

Hudba: Laurent Bertaud, Jean-Christophe Prudhomme

Společnost: Dargaud Marina / MediaToon / Paws

Hlasy v anglickém znění: Frank Welker (Garfield / Eddie Gourmand), Gregg Berger (Odie / Squeak / Harry), Wally Wingert (Jon Arbuckle / Hercules), Jason Marsden (Nermal / Vito / Lizin otec / Pete / Dr. Bonkers), Julie Payne (Dr. Liz Wilsonová / Lizina matka), Laura Summer (Drusilla & Minerva), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný