Špidla Data Processing – Město bláznů (PC hra)

Ve čtvrtek 9. května 2013 dojde na další z novinek společnosti Špidla Data Processing, za 59,90 Kč bude ke koupi Město bláznů, veselá hledačka plná humoru a nadsázky v edici Hráčův ráj.

Práce investigativního novináře vás zavedla až na místo, kde údajně havarovalo UFO. Ve městě to však vypadá, že nikdo nic neviděl, nikdo o ničem neví. A vlastně všichni se tak trochu tváří, jako kdyby rozumu moc nepobrali. Brzy vám dochází, kde jste se to ocitli – ve městě bláznů. Jste obklopeni samými hlupáky. O to bláznivější a zajímavější bude vaše pátrání po mimozemšťanech.

– poctivá adventura ze staré školy

– prošpikováno bláznivými úkoly

– rozsáhlý herní svět

– mozkožrout by zde umřel hlady

 

Nedaleko městečka Tundel se zřítilo UFO. Uznejte sami, tohle se běžně nestává. Mohla by z toho být skvělá reportáž do novin! O tom je přesvědčen i váš šéf, a proto vás pověří, abyste celou záležitost náležitě zdokumentovali. Váš úkol je jasný. Zjistit, kam se poděl onen létající talíř i jeho mimozemská posádka. Šušká se o tom, že UFO ukryl zdejší starosta. 

Místní jsou ale skoupí na slovo. Pravdy se musíte dopátrat sami na vlastní triko. Brzy poznáte, že jste možná jediným inteligentním stvořením v celém městě. Vaším úhlavním nepřítelem bude jen a pouze nekonečná lidská hloupost. Vlastně celé městečko je tak trochu zvláštní. Nic zde není normální, stejně jako tahle bláznivá adventura.

 

Dokáže vás rozesmát a pomůže vám podívat se s nadhledem na neuvěřitelně reálnou fantazii všední skutečnosti. Vždyť kdo z nás denně nebojuje s lidskou hloupostí? Tak proč se tomu společně nezasmát při hledání UFO? Vaše cesta za zábavou může začít! Vítejte ve městě bláznů.

Zadní strana