Magic Box – Gumídci 1 + 2 (2 DVD)

Vydávání dvojbalíků společnost Magic Box se zpomalilo, některé už se začaly i opakovat, teď navíc se premiérové vydání přesunulo na neděli 23. června 2013, kdy se v trafikách objeví společně dva disky za 199,- Kč – ke koupi budou Gumídci 1 + 2.

Popis jednotlivých disků:

Gumídci 1. série – disk 1

Původní název: Gummi Bears, The Season 1: Volume 1

Rok vzniku: 1985

Žánr: Pohádka, Dětský, Animovaný

Délka: 144 minut

Země původu: USA

Vydejte se s nejroztomilejším hrdiny na světě na tajemně kouzelné dobrodružství! Objevte svět kouzelných skákajících medvídků Gumídků! Je plný Tupounů, čarodějů a obývá ho i zlý kníže Ignor. Proti nim všem musí Gumídci bojovat, ale pomáhá jim s tím hopsinková šťáva. Jeden kluk omylem vstoupí do jejich skrýše a odemkne jejich dávné tajemství. Také se jim tím odvděčí za důvěru, kterou v něj odedávna měli. Gumídci chtějí potíže řešit, například když potřebují obnovit dodávku vody, rozhodnou se čelit nebezpečným Tupounům, nebo když omylem probudí draka, snaží se ho zachránit. Gumídci vás zavedou do světa dobrodružství a kouzel.

Výběr pohádek:

Nekalý kameník

Nový začátek

Dračice je dračice

Zlatý slavík v kleci

Věštírna

Na koho to jméno padne

Zvukové formáty: česky DD 2.0 / anglicky DD 2.0 / arabsky DD 2.0 / maďarsky DD 2.0 / polsky DD 2.0 / rusky DD 2.0 / řecky DD 2.0

Titulky: anglické, ruské, ukrajinské

Obrazové formáty: 4:3

Gumídci 1. série – disk 2.

Původní název: Gummi Bears, The: Volume 1 – Disc 2

Rok vzniku: 1985

Žánr: Pohádka, Dětský, Animovaný

Délka: 144 minut

Země původu: USA

Každý medvídek je jiný! V Gumdolí spolu žijí nevrlý Brůča, moudrý Brepta, mateřská Babča, jedlík Bumla, nespoutaná Bára a odvážný mladý Bíďa, a když hrozí nebezpečí, drží spolu jako neporazitelný tým! Když Don Kokr z Ghentu uvízne v Gumdolí a rozzlobí gumídky, dojde k souboji čarodějů. Brepta ovšem bude potřebovat pomoc ze všech stran, aby dokázal mistra kouzel porazit. Čeká Vás i řada jiných dobrodružství s obrovským divočákem, začarovaným kamenným chrličem a velmi hladovým ptákem, a to všechno dovedou Gumídci za jediný den!

Výběr dílů:

Puňta se vrací / Chrochtavé rodeo

Rozhodnutí / Noc s chrličem

Náladový Brůča / Souboj čarodějů

Chytrá past na hlupáky / Honička na hopstrádě

Světloskop / Jen výš, jen dál

Zvukové formáty: česky DD 2.0 / anglicky DD 2.0 / arabsky DD 2.0 / maďarsky DD 2.0 / polsky DD 2.0 / rusky DD 2.0 / řecky DD 2.0

Titulky: anglické, ruské, ukrajinské

Obrazové formáty: 4:3