JRK Kladno – Kouzelný kolotoč 2 – Kráva v čepici

V pondělí 23. června 2013 se má v režii společnosti JRK Kladno za 99,- Kč objevit další disk s logem Hollywood Classic Entertainment, pokračování televizního seriálu Kouzelný kolotoč 2 – Kráva v čepici.

Disk podle vydavatele obsahuje následující epizody:

07. Věcička

Kouzelný kolotoč se přestal točit a pan Rusty zjistí, že tam chybí Věcička. Musí ji najít, protože bez ní Zebedee nemůže používat své schopnosti a to by pro Kouzelnou zahradu znamenalo konec magie!

08. Balíčková fraška

Voják Sam vyhlíží balíček od svého Velkostrýce Archibalda. Kde může být? Možná musí počkat trochu déle, balíčky přece jen nepadají jen tak z nebe. Nebo ano? Zebedee se rozhodne udělat malou neplechu k prospěchu všech obyvatel Kouzelné zahrady.

09. Malí neřádi

Kolik lidí je potřeba na vyčištění Kouzelného kolotoče? To je otázka, kterou si klade celá vesnice – připravuje se totiž Soutěž v úklidu vesnice. Mají na to jen hodinu, ale naštěstí Vláček a paní Grimsdalová s jejím Uklízecím strojem situaci zachrání!

10. Jak se vyhnout cvičení

Voják Sam pořádá hodiny cvičení, aby udržel obyvatele Kouzelné zahrady v kondici. Všichni jsou nadšeni a dychtiví cvičit – všichni, kromě jistého nevrlého psa. U Dougala se náhle objevil ošklivý kašel…

11. Neumím zpívat, tak nebudu

Kouzelná zahrada se rozeznívá krásnou písní od Ermintrudy, která trénuje na koncert, kde zazpívá ukázky ze své oblíbené operety. Když se ale ztratí její diadém pro štěstí, vypadá to, že představení je odsouzeno k zániku… pokud se nenajde někdo, kdo by Ermintrudu zastoupil.

12. Kráva v čepici

Ermintruda na sebe vzala práci ochránce pořádku v Kouzelné zahradě a pro tuto práci si pořídila i nový klobouk. Zdá se ale, že moc stoupla krávě do hlavy a Ermintruda je rozhodnuta prosadit nová pravidla a předpisy, bez ohledu na následky. Zdá se, že to celé souvisí s Ermintrudinou čepicí…

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: Francie / Velká Británie

Rok vzniku: 2007

Délka: 66 minut

Původní název: The Magic Roundabout

Režie: Graham Ralph

Scénář: Serge Danot, Jimmy Hibbert, Graham Ralph

Produkce: Theresa Plummer Andrews, Marie-Pierre Moulinjeune, Graham Ralph, Laurent Rodon, Pascal Rodon, Robert Réa

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: žádný