JRK Kladno – Kouzelný kolotoč 4 – Kouzelná škola

Nadcházející svátky zamíchaly nabídkou a tak podle PNS už ve čtvrtek 4. července 2013 společnost JRK Kladno nabídne za 99,- Kč další disk s logem Hollywood Classic Entertainment, do trafik posílá opět několik dílů televizního seriálu na DVD s názvem Kouzelný kolotoč 4 – Kouzelná škola.

Disk obsahuje následující epizody:

19. Kouzelná škola

Pan Rusty si myslí, že by Florence měla v Kouzelné zahradě zřídit školu a všichni ten nápad vítají. Tedy skoro všichni – Dougalovi se vzdělávání moc nezdá. Když pak náhle tajemný zvonek ohlásí přestávku, Dougal je podezřele spokojený sám se sebou…

20. Kouzelný kruh

Dougal odmítá uvěřit v existenci víl a ostatní ho chtějí přesvědčit o opaku cinkáním zvonečků a sprchou vílího prachu, přestože nikdo z nich opravdovou vílu nikdy neviděl. Dougal pořád nevěří, dokud jim Zebedee neukáže, že vesnice je magie plná a všichni si náhle uvědomí, jak moc skutečné víly jsou.

21. Nadzvuková puntíkatá příšera

Když Zebedee vypráví děsivý příběh o Nadzvukové puntíkaté příšeře, Florence se to rozhodne víc prověřit. Zorganizuje táborovou expedici, aby spatřili tohle zvláštní stvoření, ale Brian se bojí a zamíří zpět do vesnice. Nechá tak Dougala a Florence, aby čelili hrozné příšeře sami!

22. Pozor piano

Florence souhlasí, že půjčí své piano Ermintrudě, a požádá Dougala o pomoc s jeho doručením. Dougal i Brian se snaží ze všech sil, ale už to vypadá, že Ermintruda si nikdy nezahraje, protože piano se vždycky „záhadně“ vrátí k Florence…

23. Chudák pan Rusty

Pan Rusty se cítí trochu nedoceněný: Ermintruda a Dougal ignorují jeho rady, Dylan usnul uprostřed konverzace a ani Florence nemá čas na rozhovor! Pan Rusty dojde k závěru, že s ním nikdo nechce trávit čas a myslí si, že nikomu chybět nebude. Brzy se ukáže, jak moc se mýlil!

24. Strom přání

Dougal je dnes zvlášť nevrlý. Zdá se mu, že jsou k němu všichni nepřátelští. To se změní, když narazí na Strom přání a přeje si, aby ho ostatní nebrali jako samozřejmost… Ale když je poblíž Strom přání, je třeba dávat si pozor na to, co říkáš!

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: Francie / Velká Británie

Rok vzniku: 2007

Délka: 66 minut

Původní název: The Magic Roundabout

Režie: Graham Ralph

Scénář: Serge Danot, Jimmy Hibbert, Graham Ralph

Produkce: Theresa Plummer Andrews, Marie-Pierre Moulinjeune, Graham Ralph, Laurent Rodon, Pascal Rodon, Robert Réa

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (1,33:1)

Bonus: žádný