Filmag zábava – Jack zabiják obrů

Inu, zrovna moc toho z dávného levného přívalu různých skvostů především ruské válečné kinematografie nezbylo. Levné to není, perioda se natáhla z týdne na měsíc a navíc se teď „hrne“ jeden Asylumácký skvost za druhým… V edici Filmag Zábava v pátek 12. července 2013 bude za 129,- Kč v trafikách ke koupi Jack zabiják obrů. Fantastická akční pecka!

Zábavné rodinné dobrodružství ve stylu Pirátů z Karibiku a Pána prstenů. Obří stonek fazole přenáší Jacka do země v oblacích, kde přežívá prastaré Zlo v podobě dravých pravěkých tvorů. Krvelačná zvířata se navíc rozhodnou napadnout Zemi a bude na Jackovi a jeho zabijáckých schopnostech, aby tyto potvory poslal tam, kam patří.

Na imdb.com 20 procent, na csfd.cz všehovšudy 9: Pecka? Leda tak kladivem mezi oči. Jen a pouze další ubohá snaha přiživit se na ohlášeném blockbusteru. Za tohle chce někdo peníze? Neuvěřitelné.

Žánr: Akční / Fantasy

Země původu: USA

Rok vzniku: 2013

Délka: 87 minut

Původní název: Jack the Giant Killer

Světová premiéra: 18. února 2013 – Velká Británie (direkt-to-DVD)

Režie: Mark Atkins

Scénář: Mark Atkins

Produkce: Paul Bales, David Michael Latt, David Rimawi, Erica Steele

Hudba: Chris Ridenhour, Andrew Morgan Smith

Kamera: Mark Atkins

Střih: Karl Armstrong

Kostýmy: Kim Tizard-Lee

Společnost: The Global Asylum

Natáčeno: Manchester, Lancashire, Velká Británie / Wales, Velká Británie / Liverpool, Merseyside, Velká Británie

Hrají: Jane March (Serena), Ben Cross (agent Hinton), Jamie Atkins (Jack Krutchens), Harry Dyer (Newald Krutchens), Vicki Glover (Lisa Russellová), Julian Boote (Nigel Mason), Tanya Winsor (Sharon Masonová), Nigel Peever (Oscar Madison), Robert Boyle (seržant Sam Jones), Noel Ross (konstábl Milton), Jon Campling (Jess Walters), Steve McTigue (generál O’Shauncey), Gemma Lawman (hrdinka), Dylan Jones (agent Jones), Dennis Car (Simkins), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: