JRK Kladno – Kouzelný kolotoč 5 – Dougalův miláček

V pondělí 15. července 2013 společnost JRK Kladno nabídne za 99,- Kč další disk s logem Hollywood Classic Entertainment, do trafik posílá opět několik dílů televizního seriálu na DVD s názvem Kouzelný kolotoč 5 – Dougalův miláček.

Disk obsahuje následující epizody:

25. Super Brian

Brian má krizi osobnosti a rozhodne se, že je čas změnit image. Zebedee mu proto půjčí knihu s názvem „Jak být super“. Vybaven slunečními brýlemi a skateboardem nový Super Brian způsobí chaos a nepořádek v Kouzelné zahradě a jeho přátelé doufají, že se z toho Brian vyspí…

26. Dougalův miláček

Zebedee pozval do Kouzelné zahrady přítelkyni a Dougal se do ní zamiluje a je rozhodnutý získat její srdce! Ostatní vesničané z ní tak unešení nejsou, ale stejně nabídnou svou pomoc: básně, květiny, čokoládu… Bohužel se bude muset Dougal tvrdě spálit, aby zjistil, kdo jsou jeho skuteční přátelé.

27. Volání větru

Když Dougal uslyší zvláštní vytí, rozhodne se opustit zhýčkaný psí život a odpovědět na volání divočiny! Chce kráčet ve stopách vlčích předků a zažít dobrodružství. Po noci strávené venku společně s Brianem ale zjistí, že psí život koneckonců není tak strašný!

28. Tvořivá Ermintruda

Ermintruda se rozhodne „půjčit“ si motorku pana Grimsdala, ale neumí ji řídit! Řítí se kolem vesnice a nakonec zastaví v Brianově domě. Brian je naštvaný, tak se Ermintruda nabídne, že dům vymaluje. Brian se snad bude moci brzy vrátit do svého nového designového příbytku!

29. Nevýslovný poklad

Florence zorganizovala pro přátele hon za pokladem. Je tu jediné pravidlo: Zebedee nesmí kouzlit, hon za pokladem bude zábava i bez toho! Poklad nikdo nemůže najít a tak se Florence nakonec rozhodne, že možná přece jen Zebedeeho magii použijí!

30. Higldy Pigldy

Je čas Higldy Pigldy! Všichni chtějí soutěžit o titul Higldy Pigldy šampióna, ale Ermintruda nechce nikoho nechat vyhrát ve svém oblíbeném sportu. Dougal ale také velmi stojí o vítězství, naštěstí mu Florence vysvětlí, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: Francie / Velká Británie

Rok vzniku: 2007

Délka: 66 minut

Původní název: The Magic Roundabout

Režie: Graham Ralph

Scénář: Serge Danot, Jimmy Hibbert, Graham Ralph

Produkce: Theresa Plummer Andrews, Marie-Pierre Moulinjeune, Graham Ralph, Laurent Rodon, Pascal Rodon, Robert Réa

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (1,33:1)

Bonus: žádný