Bontonfilm – Barbie Fairytopia – Kouzlo duhy

Zásoba filmů, hýřících chráněnými značkami, zdá se nekonečná. Společnost Bontonfilm v úterý 27. srpna 2013 posílá za 199,- Kč do trafik poněkud mimo pořadí další DVD o umělohmotné panence (předchozí dvě Fairytopie trafikami neprošly, na rozdíl od té závěrečné) Barbie – Kouzlo duhy. Objevte kouzlo Křišťálového paláce!

Připojte se k BarbieTM v roli ElinyTM, jež se ve zbrusu novém dobrodružství z FairytopieTM společně s roztomilým zvířátkem jménem BibbleTM vydává do pohádkové školy v nádherném Křišťálovém paláci. Potkává se tady s dalšími malými učedníky, kteří se podobně jako ona připravují na každoroční přílet jara a učí se vykouzlit první duhu roku. Zlá Laverna jim to ale chce překazit a uvrhnout FairytopiiTM na dlouhých deset let do kruté zimy. A tak se ElinaTM se svými přáteli musí naučit spolupracovat, protože "v jednotě je síla." Ale budou dost silní na to, aby Lavernu přemohli a přivedli duhu opravdu k životu?

 

Na imdb.com 53 procent, na csfd.cz 51: Je to prostě film pro malé holčičky.

Jinak je tento třetí film ze série Fairytopia na netu k vidění v původním znění bez problémů zdarma, stačí zagooglit…

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Fantasy / Rodinný / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 75 minut

Původní název: Barbie Fairytopia: Magic of the Rainbow

Světová premiéra: 6. března 2007 – Nizozemí

Režie: William Lau

Scénář: Elise Allen

Produkce: Luke Carroll, Tiffany J. Shuttleworth, Walter P. Martishius, Kim Dent Wilder, Rob Hudnut, Cherish Bryck, Anita Lee, Paul Gertz

Hudba: Eric Colvin

Střih: Sylvain Blais, Michael Dowding, Cassandra Mackay

Společnost: Mainframe Entertainment Production / Mattel Entertainment

Hlasy v původním znění: Kelly Sheridan (Elina), Lee Tockar (Bibble / Fungus #1 & #2), Kathleen Barr (Laverna), Christopher Gaze (Fungus Maximus), Tabitha St. Germain (Dandelion / Topaz), Venus Terzo (Azura / Pixie #1), Andrew Francis (Linden), Sharon „Alexander" Holownia (Sunburst), Peter New (Tourmaline), Nancy Sorel (Enchantress), Saffron Henderson (Lumina), Andrea Libman (Shimmer / Pixie #2), Lalainia Lindbjerg (Glee), Alistair Abell (Faban), Cathy Weseluck (Dizzle), a další

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, 5.1 česky, 5.1 rusky

Titulky: ukrajinsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Dobrodružství duhy – Malé hry, Paměťová hra: Bibble a jeho taneční pohyby, Barbie jako ostrovní princezna, Trailery, DVD-ROM: Stránky k vybarvování, aktivity a spousta zábavy s Barbie!