Magic Box – Hana Zagorová, Štefan Margita a hosté – Hogo Fogo – Duety (CD)

V distribučním plánu PNS se sice výběr z TV pořadu zpěvačky Hany Zagorové Hogo Fogo objevil v předstihu, ovšem šlo o plánovanou DVD podobu. Tudíž nečekaně se ve středu 18. září 2013 na pultech ocitá péčí společnosti Magic Box původně EMI vydané CD Hana Zagorová, Štefan Margita a hosté – Hogo Fogo – Duety za 99,- Kč.

V živé paměti diváků je dodnes seriál zábavných pořadů HOGO FOGO, který pro TV Nova připravovali HANA ZAGOROVÁ a ŠTEFAN MARGITA. Mimořádnou sledovanost si získal nejen přitažlivými a vkusnými hudebními čísly za účasti pěveckých a hereckých hvězd, ale také přirozeně uvolněnou atmosférou, při níž hlavní roli měly tzv. Nachytávky.

Diváci se vždy těšili, jak zase Hanka se Štefanem své slavné kolegy ze šoubyznysu „aprílově“ nachytají. Kouzlo oněch překvapení formou skryté kamery funguje dodnes a přímo láká k opakovanému zhlédnutí. „Nebohý“ kolega totiž vůbec netušil, co je na něj ušito, nebo že komunikuje s nepoznatelně namaskovanými protagonisty pořadu. A tak vznikly milé „grotesky“, které bavily jak diváky, tak ve finále i samotné nachytané.

Výběr z nejvydařenějších Nachytávek, doplněný o nejvýraznější duety, vychází na DVD. Nachytávky pochopitelně fungují pouze ve formě videa, a tak CD nabízí široký výběr dalších skvělých duetů, které DVD neobsahuje. Oba nosiče se tedy vhodně doplňují.

Za zmínku stojí např. překvapený Lucifer KAREL GOTT při natáčení pohádky Z pekla štěstí, když mu do připraveného pekelného záběru neplánovaně vstoupí sám Bůh (Margita). Nebo JAN ROSÁK v soutěžním pořadu Riskuj, který je celý nesvůj z vědomostí a milostného vyznání podivné soutěžící (Zagorová). KARLU ŠÍPOVI se asi i dnes zrychlí tep, když si vzpomene, jak byl v kufru jeho auta ukryt zločinec. Obdobně IVETĚ BARTOŠOVÉ při vzpomínce na neobjednanou obrovskou fůru uhlí před brankou její vily či ZLATĚ ADAMOVSKÉ, když si vybaví floutkovského mikrofonistu (maskovaný Radek John), který jí velmi dotěrně připínal mikrofon do výstřihu… Hanka se Štefanem si dále vystřelili z LUCIE BÍLÉ, JOSEFA VINKLÁŘE, MICHALA DAVIDA a dalších známých tváří z obrazovky. V duetech na s Hanou Zagorovou zpívají kromě Štefana Margity a výše zmíněných umělců dále např. LUCIE VONDRÁČKOVÁ, BORIS RÖSNER, PETRA JANŮ, VÁCLAV POSTRÁNECKÝ a jiní.

CD obsahuje:

01. Andělé už nesmí v ráji spát- Hana Zagorová a Štefan Margita

02. Rybičko zlatá, přeju si – Hana Zagorová a Lucie Bílá

03. Biograf láska – Hana Zagorová a Josef Vinklář

04. Mží – Hana Zagorová a Karel Gott

05. Kočičí píseň – Hana Zagorová, Zlata Adamovská, Iveta Bartošová

06. Zásnuby – Hana Zagorová, Lucie Vondráčková, Bohuš Matuš

07. Rozhovor v tichu – Hana Zagorová a Karel Šíp

08. Zdá se – Hana Zagorová a Petra Janů

09. Modrá čajovna – Hana Zagorová a Karel Vágner

10. Mou hádankou jsi dál – Štefan Margita a Michal David

11. Tanečnice – Hana Zagorová a Mirka Čejková

12. Smůlu máš – Hana Zagorová a Václav Postránecký

13. Pane vrchní, platím – Hana Zagorová a Jan Rosák

14. Nebylo by kdyby – Hana Zagorová a Iveta Bartošová

15. Přijď aspoň na chvíli – Hana Zagorová a Boris Rösner

16. Co stalo se stalo – Hana Zagorová a Zlata Adamovská

17. Svítíš mi tmách – Hana Zagorová a Štefan Margita

Celkový čas: 60:54

Verze písní z pořadů TV NOVA Hogo Fogo (2000-2004)

This compilation 2011 EMI CZECH REPUBLIC s.r.o.

Zadní strana