Filmag zábava – Armageddon: Země v ohrožení

Studnice velelevných plagiátů studia Asylum je bezedná, v edici Filmag zábava v pátek 1. listopadu 2013 za 129,- Kč vychází film, domácím databázím známý jako Americké válečné lodě, přejmenovaný na Armageddon: Země v ohrožení. Globální katastrofu je schopna odvrátit pouze posádka lodi USS Iowa.

Když moderní zbraně selžou, je čas vrátit se k dělům.

Záhadné mimozemské lodě dosedají v Tichém oceánu a začínají válku o Zemi. Armáda je přesvědčená, že jde o útok ze strany Severní Korey, která usiluje o světový konflikt. Celé věci na kloub přijde až posádka lodi Iowa, jež jako jediná může krvelačné vetřelce zastavit. Podaří se hrstce statečných odvrátit globální armageddon?

Na imdb.com 29 procent, na csfd.cz 22: Slyšeli jste to? Velká studia natáčí něco o emzácích a bitevních lodích! Honem, musíme natočit další levnou sračkoidní vykrádačku! Jediné, čeho se divákovi dostane, je absolutní neherectví, debilní scénář a mizerné triky.

Žánr: Akční / Sci-fi / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 93 minut

Původní název: American Warships

Světová premiéra: 16. dubna 2012 – Velká Británie

Režie: Thunder Levin

Scénář: Thunder Levin

Produkce: Paul Bales, David Michael Latt, Christopher Ray, David Rimawi

Hudba: Chris Ridenhour

Kamera: Stuart Brereton

Střih: Karl Armstrong

Kostýmy: Ashley Crist

Společnost: The Asylum

Natáčeno: Wilmington, North Carolina, USA

Hrají: Mario Van Peebles (kapitán James Winston), Carl Weathers (generál Hugh McKraken), Johanna Watts (poručík Caroline Bradleyová), Nikki McCauley (Dr. Julia Flynnová), Elijah Chester (ministr obrany Alter), Sean Patrick Smith (první důstojník Bryant), Devin McGee (komandér Juarez), Chris Hayes (poručík Anders), April Ezell Wilson (Dr. Erica Billmanová), David Polinsky (admirál Hollis), Gray Hawks (komunikační důstojník Wexler), Robin Dale Robertson (major), Josh Cohen (zbraňový důstojník Clancy), Aaron Griswold (vůdce muničního týmu), Mandela Van Peebles (pozorovatel Dunbar), Rebecca Goudarzi (Jane), Rodney Roldan (druhý pozorovatel), Robyn Shute (letecký důstojník), Joseph Daughtry (pilot B2), Augustus Cho (čínský pilot), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: