Špidla Data Processing – Splněné sny (PC hra)

Ve čtvrtek 21. listopadu 2013 dorazí do trafik další z novinek společnosti Špidla Data Processing, hledačka Splněné sny bude v edici Hráčův ráj ke koupi za 59,90 Kč.

Nenaplněná životní očekávání a hořká zklamání. Sny, které se nikdy nesplnily. To všechno tíží vaší rodinu. Co kdybyste však mohli vrátit čas zpět a změnit minulost? Pomoci všem splnit si tajné sny, udělat je šťastnými? Nyní tu možnost máte! Podaří se vám to?

– změňte minulost

– vylepšujte budoucnost

– začněte plnit sny

– rozdávejte štěstí

 

Vánoce jsou konečně tady. Čas oslav se kvapem blíží, a něco tomu chybí  radost, dobrá nálada a pocit štěstí. Vzpomínky na minulost tíží celou vaši rodinu. Všichni toužili splnit si svůj sen. Ale ani jednomu se to nepodařilo. Podaří se to vám?

Vy teď máte možnost vše změnit, vrátit se zpět v čase a vylepšit minulost. Pomocí časové smyčky můžete zvrátit budoucnost a zajistit lepší život vaší rodině. A hlavně – udělat ji konečně šťastnou. Na cestě k vysněným cílům na vás čekají desítky hlavolamů, úkolů, překážek a rozmanitých logických her. Musíte je rozluštit, pokud chcete splnit své poslání. Jste připraveni plnit dávno zapomenuté sny? Vydejte se na nekonečnou pouť do nitra lidské duše!

Zadní strana