Magic Box – Sofie první: Připravená stát se princeznou

Společně s uvedením do e-shopů se na pultech v trafikách ocitne Disneyovská novinka katalogu společnosti Magic Box, ve středu 20. listopadu 2013 se začne za 199,- Kč prodávat DVD Sofie první: Připravená stát se princeznou. Na křídlech dobrodružství!

Zvláštní host: Princezna Jasmína!

Úlet s princeznou!

Poznejte s námi novou princeznu!

Vaše oblíbená princeznička je tu zpět, aby zpívala, užívala si královské povinnosti a spoustu legrace! Připravte se na bál se Sofií První!

Stát se přes noc princeznou je snem snad každé malé holčičky, a Sofie chce všem dokázat, že ona je ta pravá! Podívejte se do kouzelného cirkusu, seznamte se s dráčkem a proleťte se se Sofií a Amber po poušti na létajícím koberci!

Výlet na koberci se ale trochu zvrtne a bude jim muset přispěchat na pomoc sama princezna Jasmína. Naučí obě princezničky spoustu užitečných věcí a poučí je o tom, jak je důležité nevzdávat se a věřit si. Překrásné písničky, nezapomenutelné postavy a vzrušující překvapení. Sofie První: Připravena stát se princeznou vám otevře dveře do světa, kde jsou lidé dobří, pomáhají si a snaží se ze sebe dostat jen to nejlepší!“

EPIZODY:

1. Královský průšvih (5. A Royal Mess) – 8. února 2013

2. Stydlivá princezna (6. The Shy Princess) – 22. února 2013

3. Králík s modrou stužkou (7. Blue Ribbon Bunny) – 15. března 2013

4. Zkouška pro princezny (8. The Princess Test) – 12. dubna 2013

5. Dvě na koberci (12. Two to Tangu) – 14. června 2013

Jedná se o ochutnávku z televizní série s dosavadními 52 díly, o níž materiály praví toto:

Příběhy seriálu Sofie První se odehrávají v pohádkovém světě malé Sofie, která žije život obyčejné holčičky. Vše se změní, když se její maminka provdá za krále a ona se octne v okouzlujícím, ale někdy matoucím, okázalém královském světě, kde pozná své nové nevlastní sourozence Amber a Jamese.

S pomocí tří víl (Flora, Fauna a Merryweather), které šéfují královské akademii a ve společnosti svých dalších spolužaček, mezi které patří Popelka, Aurora, Sněhurka, Jasmine, Mulan, Pocahontas a Ariel, se mladá Sofia učí jak být princeznou. Brzy poznává, že vypadat jako princezna tak těžké není, nejsložitější je chovat se tak a nezapomínat na to, že nejdůležitější je mít dobré srdce.

Díky pomoci svých přátel tak zjistí, že velkorysost, dobrota, věrnost, upřímnost a elegance jsou tím, co z ní může skutečnou princeznu udělat. Ke všemu navíc vlastní amulet z Avaloru, díky kterému si může povídat se zvířaty. Samozřejmě je v tom háček, protože amulet vykoval zlý čaroděj Cedric, který jej chce získat pro sebe a použít k ovládnutí království.

Na imdb.com má seriál 65 procent, na csfd.cz 46.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr:Animovaný / Pohádka / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2012 – 2013

Délka: 112 minut

Původní název: Sofia The First: Ready To Be a Princess

Režie: Jamie Mitchell, Sam Riegel, Larry Leichliter

Scénář: Craig Gerber, Doug Cooney, Erica Rothschild, Laurie Israel, Rachel Ruderman, Matt Boren, Carter Crocker, Michael G. Stern

Produkce: Craig Gerber, Jamie Mitchell, Clay Renfroe

Hudba: Kevin Kliesch

Střih: Pieter Kaufman

Společnost: Walt Disney Productions

Hlasy v původním znění: Ariel Winter (Sofia), Darcy Rose Byrnes (princezna Amber), Zach Callison (princ James), Sara Ramirez (královna Miranda), Tim Gunn (Baileywick), Travis Willingham (král Roland II), Coco Grayson (princezna Hildegard), Wayne Brady (Clover), Jim Cummings (Wormwood), Jess Harnell (Cedric), Meghan Strange (Robin), Barbara Dirickson (Flora / královna Cecile), Harley Graham (princezna Clio), Russi Taylor (Fauna / paní Higginsová), Karan Brar (princ Zandar), Sabrina Carpenter (princezna Vivian), Ashley Eckstein (Mia modrý pták), Ellie Kemper (Crackle), Tress MacNeille (Merryweather), Carlos Alazraqui (Barker), Tim Gunn (Baileywick), Meghan Strange (Robin), Olivia Grace (princezna Maya), Michaela Zee (princezna Jun), Nika Futterman (vykladač štěstí), Linda Larkin (princezna Jasmine – zpěv Lea Salonga), a další

V českém znění: Klára Nováková, Johana Krtičková, David Štěpán, Josef Carda, Jitka Moučková, Ladislav Cigánek, Tomáš Juřička, Tereza Chudobová, Aneta Talpová, Viktorie Taberyová, Marcela Nohýnková, Daniela Bartáková, Hana Talpová, Libor Terš, Petra Tišnovská, Eliška Burkert Nezvalová

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: anglicky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný