Bontonfilm – Z cizího krev neteče

Vypadalo to, že ve čtvrtek 5. prosince 2013 se společnost Bontonfilm hodlá překonat a podle distribučního plánu PNS měla do trafik dorazit hned i další novinka za 399,- Kč, kterou je komedie Z cizího krev neteče. Co všechno se vám může stát, když vám někdo ukradne totožnost? Nakonec titul doklouzal do nového termínu pondělí 9. prosince 2013.

Ona žije na jeho účet…

Sandy Patterson měl život jako ze žurnálu (ukázková rodina, nádherný dům, skvěle našlápnutou kariéru), než při náhodném tankování na pumpě zjistil, že má přečerpaný limit na kartě. Hned na to se mu začal jeho dokonalý svět hroutit jako domeček z karet a vše vyvrcholilo jeho zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu.

Na policejní stanici se sice záhy vysvětlilo, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit, která využila toho, že je jeho křestní jméno oboupohlavní, a začala se za něj vydávat. Jenže tohle zjištění jeho problém neřeší. Pokud má získat svůj život zpátky, musí ženskou, která mu ho ukradla, najít a přivléct do rukou spravedlnosti, po dobrém nebo po zlém.

Sandyho čeká dlouhá cesta a na jejím konci jeho Nemesis Diana, která pro něj má připravených ještě pár dalších překvapení a navíc s ním dobrovolně rozhodně nikam nepůjde. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel.

 

Na imdb.com 56 procent, na csfd.cz 49: Trapné vtipy, trapná herečka, trapný český název.

Zadní strana 

Žánr: Komedie / Krimi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2013

Délka: 107 minut

Původní název: Identity Thief

Světová premiéra: 7. února 2013 – Chorvatsko

Kinopremiéra v ČR: 21. března 2013

Režie: Seth Gordon

Námět: Jerry Eeten, Craig Mazin

Scénář: Craig Mazin

Produkce: Pamela Abdy, Jason Bateman, Dan Kolsrud, Peter Morgan, Mary Rohlich, Scott Stuber

Hudba: Christopher Lennertz

Kamera: Javier Aguirresarobe

Střih: Peter Teschner

Kostýmy: Carol Ramsey

Společnost: Aggregate Films / DumbDumb / Stuber Productions

Natáčeno: Chattanooga, Tennessee, USA / The Colonnade Restaurant, 1879 Cheshire Bridge Rd, Atlanta, Georgia, USA / Cheshire Motor Inn, 1865 Cheshire Bridge Rd, Atlanta, Georgia, USA / Conyers, Georgia, USA / Atlanta, Georgia, USA / Hampton, Georgia, USA

Hrají: Jason Bateman (Sandy Patterson), Melissa McCarthy (Diana), Jon Favreau (Harold Cornish), Amanda Peet (Trish Pattersonová), Tip ‚T.I.‘ Harris (Julian), Genesis Rodriguez (Marisol), Morris Chestnut (detektiv Reilly), John Cho (Daniel Casey), Robert Patrick (Skiptracer), Eric Stonestreet (Big Chuck), Jonathan Banks (Paul), Ryan Gaul (barman), Mary-Charles Jones (Franny Pattersonová), Sope Aluko (sekretářka), Maggie Elizabeth Jones (Jessie Pattersonová), Brett Baker (Alec), Nevaina Graves Rhodes (kosmetička), Diolita Arnold (kosmetičky), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky, španělsky

Titulky: česky, anglicky, arabsky, maďarsky, portugalsky, španělsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,35:1)

Bonus: žádný