Comgad – Confrontation (PC hra)

Na své si ve středu 4. prosince 2013 přijdou i starší hráči, v nabídce trafik bude s logem vydavatele Comgad také PC hra Confrontation za 199,- Kč.

Najímejte elitní válečníky, kteří budou bojovat po vašem boku! Vytvořte nejsilnější družinu. Žádní dva hrdinové nejsou stejní. Poznejte své nepřátele, načte se předvídat jejich kroky a využívejte jejich slabin!

 

Confrontation je vynikající real-time strategie s prvky klasického RPG, díky nimž je tato série na celém světě tolik oblíbená.

Děj se odehrává ve fantastickém a originálním světě zvaném Aarklash, ve kterém právě nastává věk Ragnaroku, Soumraku bohů. Čtyři hlavní frakce zde bojují o nadvládu nad zemí: krutí skřeti, smečky divokých vlkanů, strašliví gryfí bojovníci a děsivé stvůry Škorpióna. V této hře, kde je hlavní důraz kladen na strategii, povedete družinu nejlepších vojáků, kterou si budete moci vycvičit tak, aby měla stejně vynikající schopnosti fyzické i duševní. Můžete do svého oddílu najímat nové členy, vybavovat je a rozvíjet jejich schopnosti. Občas potkáte i mocné spojence, s nimiž budete moci bojovat bok po boku a vymýšlet nové strategie na co nejúčinnější ničení nepřátel. Musíte své svěřence vést opatrně, maximálně využívat jejich schopností a vybavení, stejně jako prostředí, v němž se zrovna nacházíte. Jen tak se dostanete z nebezpečných situací a nakonec dosáhnete vítězství.

Minimální požadavky jsou tyto

Systém: Win XP 32

Procesor: Pentium 4 3.0GHz / Athlon 64 3000+

Grafická karta: GeForce 405 / Radeon X1600

RAM: 1 GB

DX 9

HDD: 7.5 GB

Internetové připojení