Angelina Jolie je zdrcena neúspěchem svého filmu

I nejbohatší a nejúspěšnější lidé mohou trpět depresemi. Teď momentálně to zrovna přišlo na Angelinu Jolie, sexuální bohyni, kterou obdivuje půl planety a která má za manžela údajně nejlépe vypadajícího muže na světě, Brada Pitta. Člověk by řekl, že s její vizáží, úspěchy a finančními možnostmi musí být neustále šťastná. Ale není tomu tak. Když se nedaří, nepomůže vám ani to, že jste jedna z nejslavnějších celebrit na světě.

Podle zdrojů blízkých Angelině Jolie, je tato americká herečka zdrcena chladným přijetím jejího filmu Síla srdce (A Mighty Heart) u publika. Tento film vydělal jen 9 miliónů dollarů. Angelina nemůže uvěřit, že lidé nechápou, jak důležitý tento film je.

Tento film je založen na knize od Marianne Pearl, jejího popisu nešťastných okolností smrti jejího manžela, Danyho Pearla, reprotéra Wall Street Journal. Rozpočet filmu byl 16 milionů dolarů. U nás přide tento film do kin ještě letos, asi v polovině září.

Zlepšit náladu jí pomáhá dovolená ve Francii s jejím manželem Bradem Pittem a jejími čtyřmi dětmi. Celá rodinka přebývá v malém hradu v Marthonu, kde má k dispozici plavecký bazén a soukromé divadlo.

Brad a Angelina si přáli utéct od všeho, a Francie je pro to skvělé místo.

A co vy, jak řešíte své deprese? Když to přijde na Angelinu, hned se o tom píše ve všech časopisech a jako náplast na „blbou náladu“ se letí do Francie. U většiny z vás však vaše deprese vůbec nikoho nezajímají a na jejich zahnání musí vám stačit pár panáků nebo tablet antidepresiv. A pak že není výhoda být slavný!