Rider 2007/02 – DVD Crusty Demons

Také motorkáři jako svébytná zájmová skupina či subkultura mají svůj vlastní časopis. Ten se zabývá vším, co je těmto milovníkům rychlé jízdy blízké: samozřejmě motocyklům, jejich životnímu stylu, kráskám a tvrdé muzice. A také je to další z periodik, které vychází s přibaleným DVD. To se jmenuje Crusty Demons. Cena časopisu i s DVD je 159,– Kč.

Aktuální číslo bylo pojato ve znamení freestyle motokrosu a těžko by jeho tvůrci mohli přibalit něco lepšího než film se značkou Crusty Demons. K tomu není potřeba dodávat nic, protože Crusty jsou legenda jako řemen a co DVD, to nářez.

Info o DVD:

 

Filmy se značkou Crusty Demons jsou zárukou toho, že se u televize nebudete nudit ani minutu. DVD The next level je jedním velkým sestřihem hodně zajímavých momentů nejen ze světa FMX, ale taky dalších zábav, které se normální člověk bojí provozovat. Z hvězd freestyle motocrossu ve filmu účinkují taková esa jako Carey Hart, Ronnie Faisst, Travis Pastrana, Seth Enslow nebo Nike Jones. Ten se v jednu chvíli objeví i v terénním autě, které okamžitě převrací a kameře nadšeně ukazuje, jak mu střepy z okna dokázaly vylepšit pravou ruku.

Hodně záběrů je ze závodů a show, ale větší část byla natočená při výletech bezmozků Crusty Demons do všech možných koutů světa. Můžete třeba vidět jak parta motokrosařů krosí a přírodě na Hawaii nebo Peru a hlavně záběry z vrtulníku stojí za to.

Výraznou postavou DVD je cyklista Fernandez, který toho přeskočí hodně, ale občas nedoletí a sem tam nepřistane. Dalším člověkem, kterého nepřehlédnete je tlusťoch Bubba, nasazovaný do předem prohraných akcí.

THE NEXT LEVEL je prostě další povedenou srandou z dílny Crust Demons a nechybí nic z toho, na co jsme zvyklí, ať už jde o pády, FMX na prvotřídní úrovni a akce, do kterých byste nešli ani za peníze.
DVD CRUSTY DEMONS
DISC1:
CRUSTY DEMONS + BONUSY

DISC2:
RED BULL XFIGHTERS
PROFIL TRAVISE PASTRANY
SAZKA ARENA MOVIE
X-TREMEVIDEO UKÁZKY
– TRAVIS 4
– ON THE PIPE 3
– BAR TO BAR
– BOMBSQUAD
PROFILY JEZDCŮ:
REMI BIZOUARD
ROMAIN IZZO
MIKE MASON
LIBOR PODMOL
PETR KUCHAŘ
PETR PILÁT
DAVID REJSEK

Co si přečtete v časopise:


V časopisu se jeho redaktoři podívali, jak je na tom freestyle u nás a potom, co si přečtete rozhovory, stejně jako jejich autoři uznáte, že se nemusí stydět. V testu krosek proti sobě postavili Hondu CRF 250R, Kawasaki KX 250F, Suzuki RM-250 a Yamahu YZ250F. Zeptali se nejlepších českých riderů Kuchty, Podmola, Rejska a Pilníka co chystají nového a také se podívali za Travisem Pastranou.

Proti minulému číslu byl časopis rozšířen o šestnáct stran, přidány tři strany pro Rider girl, kterou je tentokrát luxusní Francine Dee a většina článků navazuje na srandy z placky, takže třeba skouknete Travisův double backflip na DVD a pak si ho ještě můžete vylepit doma na stěnu jako plakát nebo uvidíte sestřih toho nejlepšího ze Sazka Areny. Prostě je toho moc a proto je DVD tentokrát dvouvrstvé, na jedné straně Crusty a na druhé profily českých jezdců a budete koukat na drát, co se u nás děje. Tím přínos časopisu nekončí a má pro vás nově i soutěž, kterou redaktoři přichystali se společností Metal Mulisha, která dodala ceny v podobě luxusní mikiny, trika a kšiltovky.