Tom Cruise a Katie Holmes zasnoubeni

Hollywoodský idol Tom Cruise (42) požádal o ruku svoji přítelkyni, herečku Katie Holmes (26). Stalo se to v Paříži a to přímo na proslulé Eiffelově věži!

Předchozí dvě manželství Toma Cruise, s herečkami Mimi Rodgers a Nicole Kidman skončila rozvodem. Vztah s herečkou Penelope Cruz skončil rozchodem minulý rok.

Katie Holmes a herec Chris Klein zase nedávno odvolali své zasnoubení po pěti letech známosti.

Média o pravdivosti jejich vztahu pochybovala, zvláště vzhledem k neurčitým vyádřením obou v televizi a tisku. Svoji roli také hrála rozdílná náboženská příslušnost. Zatímco Holmesová je katolička, o Crusiovi je známo, že je horlivým členem takzavné scientologické církve. Holmesová však již absolvovala ve společnosti Cruiseho iniciační schůzku v scientologickém centru v Los Angeles, a tak se zdá, že konverze není nemožná.

Cruise vystoupil se svojí přítelkyní na vrchol Eiffelovy věže, tam poklekl na jedno koleno a zeptal se jí: „Vezmeš si mě, Katie?“ Doslova jí tím vyrazil dech, protože Katie se zmohla jen na přikývnutí. Ach ta romantika! Cruise zkrátka ví, jak na to. Později Holmesová přiznala, že nikdy nic tak romantického nezažila.

Že se tentokrát nejedná o mlžení a že fanynky Toma Cruiseho mají vážný důvod k smutku, dosvědčuje velký diamantový zásnubní prsten, který se vyjímal na ruce Katie Holmesové poté, co oba zamilovaní sestoupili z Eiffelovky. A tak se jeví jako téměř jisté, že Katie bude brzy v pořadí již třetí paní Cruisovou.