Lidé a Země 01/2007 – Cestománie 1

Dalším časopisem, který se přidává po bok těch časopisů, které vycházejí s DVD přílohou, je nyní nově i zeměpisný a cestopisný měsíčník Lidé a Země. V jeho prvním čísle roku 2007 vychází DVD s prvními třemi díly oblíbeného televizního pořadu Cestománie. V dalších číslech by pak postupně behem celého roku 2007 měly vycházet další díly.

Až do prosince roku 2007 můžete společně se speciální edicí Cestománie vytvořenou pro časopis „Lidé a Země“ navštívit přes třicet zemí – od obrovských rozlehlých plání Číny či Ruska, až po ostrůvky jako Aruba či Grenada, malé ráje na zemi.

Lidé a Země je společenský měsíčník se zaměřením na cestování. Je to kvalitní a respektované médium, jehož hodnoty prověřil čas – na našem trhu se drží přes padesát let. Nejsilnější čtenářskou skupinou jsou mladí a vzdělaní lidé ve věku mezi 25 až 35 lety, kteří již mají finanční zázemí a nelitují jej využívat pro své potřeby. Nehledají v časopise jen inspiraci na dovolenou, ale rádi jej otevřou ve volném čase, aby se pobavili a zároveň dozvěděli něco nového.

Na prvním DVD, které nese podtitul "Tři africká zastavení naleznete tyto tři díly:

• JAR – Černobílá zem
• Namibie – Pouští a savanou
• Botswana – Placatá Afrika

Seriál pochází z produkce České televize, ale pro svou oblíbenost byl převzat například i televizí Nova. Na přípravě se podílela tvůrčí skupina Jiřího Růžičky. DVD je v češtině a obsahuje české titulky.

Vedoucím projektu je Fero Fenič, dramaturgem Jan Smrž, komentář čtou Bára Štěpánová a Miroslav Vladyka. Střih: Martin Šašek, Michal Hýka
Kamera: Petr Kabrhel
Vedoucí produkce: Miroslav Jelínek

Cena časopisu i s DVD je vskutku příznivá – pouhých 89,– Kč. Lednové číslo je již na stáncích. Takže pokud máte rádi poučné dokumenty, neváhejte.