Páteční Šíp – Pat a Mat Speciál

Kdykoliv se v minulosti v pátečním Šípu objevili Pat & Mat, znamenalo to velký zájem ze strany zákazníků a současně i velký prodejní úspěch. V pátek 21. prosince 2007 vyjde v Šípu Pat a Mat Speciál. Cena 45,– Kč.

Kdo by to řekl! Oblíbený český večerníček o dvou popletech, kteří se do všeho pustí, všechno zkazí a svou práci vždy končí hláškou A je to!, válcuje svět! Na Pata a Mata se dívají dokonce i děti v Japonsku i v Jižní Koreji! A to už je pořádný úspěch.

Majitel licence na tento večerníček, Ateliéry Bonton Zlín, si mnou ruce. „Pat a Mat je jeden z nejprodávanějších večerníčků v historii. Máme zájemce snad z celého světa. Někdy se nám třeba ozvou ze státu, že by nás ani ve snu nenapadlo, že by je tam mohli znát. Ale my jsme za to rádi. Vydělávají nám totiž velké peníze,“ sdělila generální ředitelka Ateliérů Bonton Zlín Kateřina Morvai.

V Japonsku se tito dva přátelé stali takovým hitem, že s přehledem válcují dřív nejoblíbenější japonskou animovanou postavičku Pikaču. Někteří Japonci se dokonce prý naučili kultovní větu „A je to!“

Páteční speciální DVD bude obsahovat celkem 14 příběhů včetně epizod Kulečník a Cyklisti, které získaly ocenění na mezinárodních festivalech animovaného filmu. Další epizody jsou zatím utajovaným překvapením vydavatele, ale můžeme vám prozradit, že zde najdete díly jako Okap, Sušenky, Dlaždice, Trezor, Windsurfing, Modeláři, Kabriolet, Parkety …

Jak je vidět, zase budou nezdolní hrdinové zkoušet štěstí na všech frontách: zažijí sice spoustu trablů, ale vyjdou z nich s čistým štítem a opět dokážou, že si dovedou poradit kdykoli.

Kapitoly:

01. Okap
02. Parkety
03. Kabriolet
04. Dlaždice
05. Cyklisti
06. Sušenky
07. Modeláři
08. Windsurfing
09. Trezor
10. Kulečník
11. Vrata
12. Nehoda
13. Živý plot
14. Blatník

Zvuk: DD 1.0
typ disku: DVD5
Délka: 125 minut