Major Zeman vyjde opět v lednu

Přestože jsme o přerušení vydávání seriálu Třicet případů majora Zemana v prosinci už psali, v posledních dnech se v redakční poště a v komentářích se množí dotazy, z nichž vyplývá, že řada z vás nemá v datech vydávání seriálu zcela jasno.

Deník Aha! toto přerušení zdůvodňuje tím, že každý hrdina si musí někdy odpočinout, a to platí i pro hlavní postavy seriálu Třicet případů majora Zemana. Honza Zeman si údajně udělá v prosinci krátké prázdniny. Redaktoři deníku zjevně neví, že Dobrej policajt nemá nikdy po službě.

Jak je patrné i z našeho měsíčního přehledu, prosincové termíny vydání seriálu s majorem Zemanem byly obětovány těmto pohádkám:

09.12.2007 – Včelka Mája 2
16.12.2007 – Rodina Smolíkova
23.12.2007 – Dorotka a papoušek
30.12.2007 – Jen počkej, zajíci!

možná k radosti dětí, ale nepochybně k nelibosti skalních fandů tohoto seriálu.
Seriál bude opět vycházet od neděle 6. ledna 2008 od 30. prosince 2007, kdy vyjde 11. a 12. díl (DVD disk číslo 6).

Další četné dotazy jsou od těch, kteří shání některé nebo všechny starší díly se seriálem. Každé DVD vydrží na stáncích a v prodejnách tisku minimálně týden, s příchodem dalšího dílu se vrací do tzv. remitendy. Jak se ale ukazuje z příspěvků našich čtenářů, jsou místa, kde se DVD drží i déle a dají se tam sehnat i delší dobu po vydání. Je to například informace od čtenáře s nickem Trafikant, že řadu titulů lze sehnat v Praze prodejně Relay na Florenci ve vestibulu metra trasy C. Takže to chce pozorně sledovat komentáře pod články a dění na našem serveru :-).

Jinak je zde ještě možnost kontaktovat vydavatele a požádat ho o zaslání chybějících dílů na dobírku: info@praguepromotion.cz .

Příbuzné texty:

• Co vychází na DVD – prosinec 2007
• Vydávání Majora Zemana bude přerušeno
• Trestní oznámení kvůli DVD s majorem Zemanem
• Nedělní Aha! – Třicet případů majora Zemana DVD 5
• Kde sehnat starší DVD z novin a časopisů?