Deník Sport – Fotbalová škola Davida Beckhama

Již zítra vychází Deník sport s přílohou v podobě DVD „Fotbalová škola Davida Beckhama“. Pokud jste milovníci fotbalu, pak páteční ráno 9. března 2007 vaše první ranní kroky budou jistě mířit k nejbližší trafice, aby vám neuteklo páteční vydání Sport Magazínu. Chcete-li mít jistotu, že ho budete mít, přesvědčete trafikantku raději už dnes!

Fotbalová škola Davida Beckhama

(Really bend it like Beckham)

Hrají:David Beckham
Režie:Russell Thomas
Délka:cca 169 min.
Kategorie:Dokument
Obraz:16:9
Zvuk:ENG 5.1, CZ 2.0, HU 2.0
Bonus:výběr scén, trailery

Chceš vědět, jak správně kopnout do míče, jak bodovat, jak kličkovat a jak to udělat, abyste se jednou mohli ocitnout na světovém šampionátu. Světově proslulý hráč David Beckham učí 16 šťastných dětí z celého světa, jak hrát fotbal na profesionální úrovni. Tato devítidílná série je návodem, na zvládnutí triků Davida Beckhama. Ten zde ukazuje tajemství svých neuvěřitelných výkopů a skvěle zvládnuté techniky.

Deník Sport přináší společně s pátečním vydáním DVD také seriál o fotbalové megastar. Článek se jmenuje „Beckham: magnet na průšvihy“. Druhý díl tohoto traktátu se nazývá "Účes? Změna je život a pojednává nejen o Beckhamově hlavě, ale třeba i o jeho tetování, ošacení či parfémech.