Filmag Speciál 8 – Trestný prapor 2

Nový FILMAG SPECIÁL vychází již 7.11. 2007 s vynikající DVD přílohou „Trestný prapor – DVD 2“. Na rozdíl od běžné distribuce tentokráte vychází „Trestný prapor“ pouze na dvou DVD. Cena 76,– Kč.

A válka pokračuje. Tentokráte ponecháme stranou německou armádu a vrhneme se přímo do dění plánů tatíčka Stalina a jeho krvelačných poskoků. Ano, válečné zločiny si vybrali svoji daň na obou stranách bariéry. A tentokráte pokračují dál i po skončení války, aby si tyran mohl upevnit svoji moc. Hladomory, čistky a oddíly bojující proti totalitě. Můžete se přidat k Vlasovcům, nahlédnout pod roušku Rusko-Finské války, anebo prožít poslední část životních osudů ruského důstojníka Morozova. Filmag Speciál je opět tady, aby poodhalil zákulisí doby, kdy lidský život neznamenal vůbec nic. Jste připraveni nahlédnout do tváře reálné hrůzy, které se žádný filmový horor nevyrovná? Pokud ano, neváhejte a pospíchejte do nejbližší trafiky.

Originální název: Shtrafbat
Žánr: válečný, drama
Rok vzniku: 2004
Režie: Nikolai Dostal
Námět: Eduard Volodarsky
Hrají: Aleksei Serebryakov, Yuri Stepanov, Aleksandr Bashirov, Iliya Kovrizhnykh, Aleksei Zharkov, Roman Madyanov, Dmitri Nazarov, Andrei Smolyakov, Viktor Suprun, Vasili Mishchenko, Andrei Merzlikin, Olga Kalashnikova, Aleksei Oshurkov, Timofei Tribuntsev, Maxim Drozd a další

Příbuzné texty:

• Filmag Speciál 7 – Trestný prapor 1