Street No8 – Gang Life! & DVD Quality Of Life aka Sprejeři!

Prosincový příval příbalových DVD je vskutku strhující. Kromě časopisů s DVD přílohami již zavedených se objevují i zcela nové, které dosud unikaly naší pozornosti. To je případ i časopisu Street od vydavatelství Xpublishing, o kterém jsme se až dosud na našich stránkách nezmiňovali. Číslo 8 s DVD Sprejeři vyšlo právě včera, 4. prosince 2007. Cena je 199,– Kč.

Issue numero 8 je v mnohém revoluční, vybrat si můžeš hned ze dvou cover verzí, jedna polovina nákladu nese přebal s artworkem elitního německého designera, zatímco ta druhá nabídne vizuál zobrazující Street Dream Team ve svý gangsta póze! Oba styly spojuje tématika gangů a pouličního násilí obsažená v precizně vypracovaném pojednání uvnitř, i láska k větvící se městské subkultuře, jež nás stále žene vpřed nedopřávajíce nám spánku! Když tedy budeš v daný den ve správný čas na správném místě, dostane se ti gangsta issue, které je zlomové už jen svým pestrým pojetím, otevři a kochej se, posouváme hranice paper mag grafiky do nových, oslnivých, barevných výšin, za něž by se ani japonští designers nemuseli stydět (..koupem se v barvách víc než Nigova opice)! Žijeme colorful life!

Příjemným překvapením pak určitě bude stylově- o 8 stran prodloužený rozsah, a tím pádem i rozšíření některých cornerz! Bojujem s prostorem, rozpínáme se, razíme si cestu, děláme si místo, a je nám to stále málo, chceme víc, nemáme kam všechny svý krámy nacpat! Dostane se ti proto extra bonusový nálože, kterou bezpochyby budeš mít problémy unýst! Zahltíme tě barvami, vjemy, průřezy všech aktuálních událostí a počinů, nahlídneš do života zásadních ikon, person diktujících tempo svý doby, lačně zhltáš i interview s Kool Keithem, pokloníš se před portrétem Eshama (ilustrace by Wladimír 518), pomodlíš se u oltáře Federation, The Pack, Cool Kids, Kid Sister & Flosstradamus, pokřižuješ se u Dipsetu, hodíš na sebe Customized Gear, zavzpomínáš na éru Miami Bassu, odříkáš násobilku francouzské scény, proběhneš shady zákoutími porno průmyslu, potěšíš oko lahodnou hrou tvarů pimpin´ kár, ve zpětným zrcátku zpozoruješ Hip Hop Police, zalekneš se pohledu na Turbo Boost Riders, a lákavou fresh novinkou ti pak bude například Game Page, anebo třeba striktní shit Art Corneru!

Až voblejzneš talíř a utřeš si hubu, dostaneš ještě zákusek v podobě filmové graffiti přílohy, která nabídne jeden z nejzásadnějších novodobých počinů svého žánru- „Quality Of Life“ aka „Against The Wall“, jehož story tě provede životem dvou writaz jedné z nejvlivnějších světových scén- sanfranciské Mission District!

Pokud by vám snad jedno z nejlepších čísel Streetu vůbec bylo málo, pak vězte, že odpříště se chystaj velký, převratný věci, revoluce v publishingu & pojetí urban žurnalistiky jako takové! Nechte se překvapit, big tings gwon! Přepadni store, šlohni mag, unes pošťačku, okupuj stánek, je to jenom tvoje! 5.prosince v Abatonu čekuj Paul Walla, jak listuje časákem za pultem Street standu! A pokud by si snad náhodou chtěl vlastnit výtisky obou dvou verzí coverů osmého čísla Streetu, tak v Boombap shopu dostaneš spešl price za double nálož, když Villerovi vyleštíš boty! Těš se, užívej (ale jen po malejch dávkách!), a ádiééé, v tepu města se sejdem!

Příbuzné texty:

• Co vychází na DVD – prosinec 2007