Blesk – Smím prosit?

 

Pokud jste si zakoupili DVD Chicago s dnešním Bleskem, a líbil se vám ve filmu herec Richard Gere, pak máte další šanci na pořízení DVD s tímto hercem za výhodnou cenu. Již přespříští čtvrtek 3. května 2007 za cenu pouhých 45 Kč si budete moci koupit Blesk společně s DVD Smím prosit?. V prodeji bude Blesk i samostatně za obvyklých 7 korun, cena samotného DVD je 38- Kč.

Přepracovaný chicagský účetní John Clark (Richard Gere) je unavený každodenní rutinou, jíž jeho život podlehl. Má sice báječnou práci, okouzlující manželku a milující rodinu, přesto ale cítí, že v jeho životě něco chybí a že by potřeboval něco více. Jednoho dne však spatří krásnou učitelku tance Paulinu (Jennifer Lopez), kterou pak vídá každý večer cestou z práce onem tanečního studia. Rozhodne se, že začne chodit na její hodiny tance, aby ji lépe poznal. Jak radost z tance začne procházet jeho životem, pozná, že by to mohl být klíč k záchraně jeho problémového manželství. Své taneční pokroky nakonec uplatní v taneční soutěži na Chicago Crystal Ball Dance Competition. Myslíte, že vyhraje?

Film je remakem japonské komedie Shall we dansu? z roku 1996, kterou natočil režisér Masayuki Suo, a která je podle mínění řady kritiků lepší než americký remake, přestože v něm nehrají žádní hvězdní herci. Ale v Americe je už zkrátka taková praxe, že než aby nadabovali japonský originál, raději natočí vlastní verzi.

Originální název: Shall We Dance
Režie: Peter Chelsom
Původní scénář: Masayuki Suo
Scénář: Audrey Wells
Hrají:
Richard Gere…. John Clark
Jennifer Lopez…. Paulina
Susan Sarandon…. Beverly Clark
Stanley Tucci…. Link Peterson
Bobby Cannavale…. Chic
Lisa Ann Walter…. Bobbie
Omar Benson Miller…. Vern
Anita Gillette…. Miss Mitzi
Richard Jenkins…. Devine
Nick Cannon…. Scottie
Onalee Ames…. Diane
Tamara Hope…. Jenna Clark

Zvuk: česky Dolby Digital 5.1, anglicky DD 5.1
Délka: 102 minut
titulky: české, anglické
Obraz: barevný, PAL, 16:9
Region: 2
Formát: DVD9