Schwarzkopf – Jistě, pane ministře – Série 2

Mnozí (a mnohé) dnes možná očekávali další dvě dévédéčka s další porcí epizod vtipného sitcomu „Jistě, pane ministře„. Vydavatel nás ale trochu překvapil, protože namísto dvou kotoučků byl v pošetce jen jediný. Ale fanoušci nemají důvod k nespokojenosti, protože obsah nebyl pokrácen. Jen byl místo na dvě placky vtěsnán na jedinou – dvouvrstvou. Vyšlo dnes ve čtvrtek 28. srpna 2008 za cenu 49,- Kč.

Humánní společnost 

Fungl nová nemocnice Svatého Eduarda je otevřena již celých 15 měsíců, zaměstnává 350 administrativních a 150 pomocných pracovníků, avšak nemá žádné pacienty…Zasloužené pocty
„Tohle je naše jediná páka na státní úředníky. Nejde totiž zastavit růst jejich platů, nemůžu zabránit jejich povyšování, nemůžu jim dokonce ani zabránit psát jejich zprávy – ale můžu je připravit o jejich pocty.“Černá listina
Ministrův postoj k tajnému sledování vyjadřovaný během doby v opozici se obrátí proti němu poté, co se ukáže, že ministerstvo pro administrativní záležitosti nakupuje vybavení k odposlechu telefonů.

Šplh po namaštěné tyči
Realizace plánů na výstavbu nové chemické továrny závisí na výsledcích nezávislé zprávy. Jim nicméně zjistí, že i s vědou lze manipulovat, má-li na tom zájem premiér.

Ďábelské nástrahy

Změny ve vládě se časově protnou s Hackerovým jednáním v Bruselu. „Jeden den nejste v úřadě, a další den UŽ nejste v úřadě.“

Kvalita života
Čisté životní prostředí je Jimova poslední šance získat další hlasy voličů. Městská farma, kterou Jim sliboval zachovat, má být změněna na parkoviště daňových kontrolorů. Jakto, že Sir Humphrey vychází z celé aféry úplně čistý?

Otázka loajality
Hacker vyhlásil válku odpadu a rozhodl se, že „dá světu lekci“. Zvláštní výbor však následně otestuje ministrovu loajalitu.

Údaje o DVD:
Zvuk: Česky DD 2.0, anglicky DD 2.0
Obraz: barevný, 4:3. 1:1:33, PAL
Titulky: české
Region: 2
Typ disku: DVD9
Délka: 210 minut

Vydavatel: Schwarzkopf