Filmag 2007/06 – Cry_Wolf, Bestie Karla

Pozítří vychází další číslo magazínu Filmag. A opět u Filmagu najdete dva parádní filmy, tentokráte trošku drsnějšího ražení. Vraždícího Cry_Wolfa a Bestii Karlu. No, uznejte sami, nebyl by to zamilovaný páreček k pohledání? Vše dohromady (časopis + 2 filmové disky) pořídíte za 196,– Kč. Vychází 14. června 2007.

Kdo jiný by se měl objevit na červnové obálce Filmagu, než muž, který se rozhodl se svými fanoušky stárnout a daří se mu to skvěle. Rocky Balboa je zkrátka frajer, který přichází nejen se svým posledním dobrodružstvím, ale zároveň Vám nabízí balení všech těch předchozích. To se odmítnout nedá. Na vaše DVD přehrávače se rozhodl vtrhnout i roztržitý Pierre Richard se smrtonosným deštníkem, který by zaručeně našel společnou řeč s nešťastným Ugínem (Super)Fantozzim, jenž Vám tentokráte předvede, jak velkým smolařem zůstával v každé etapě světové historie. Ale nečeká Vás jenom zábava! Můžete zjistit, proč měl španělský malíř Goya přízraky, a tím pádem si udělat vlastní obrázek, jak dopadl zatím poslední snímek Miloše Formana. Bez problému Vám nabídneme cestu časem a budete moci nahlédnout do zjemňovací kuchyně Hollywoodu, která pro vás připravila Posledního skotského krále. A pokud by se Vám stýskalo po klipových akčňárnách, volba je jasná, zkuste si sejmout eso! Zvládnete to?
A opět u Filmagu najdete dva parádní filmy, tentokráte trošku drsnějšího ražení. Vraždícího Cry_Wolfa a Bestii Karlu. No, uznejte sami, nebyl by to zamilovaný páreček k pohledání?

Cry_Wolf

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká „VLK“ se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež.
Bestie Karla
Karla Homolka a Paul Bernardo, mladí manželé, které spojovala velká láska a pervezní sexuální praktiky prosluli v Kanadě jako nejbrutálnější zabijáci moderní historie. Krátce po svatbě „naservírovala“ Karla novomanželovi svou šestnáctiletou sestru Tammy. Dívku omámenou léky jeden po druhém zneužili. Jejich hrátky se zvrhly a sestra zemřela. Následovala série únosů, sexuálních zneužití a bestiálních vražd nezletilých dívek. Policie neměla proti dvojici žádné hmatatelné důkazy.

Karla se nakonec rozhodla pro spolupráci s kanadskou justicí a svědčila proti manželovi výměnou za mírnější trest. Pomohla tak k vyšetření nejbestiálnějšího případu v severoamerické historii. Karla Homolka, po otci Češka, opustila vězení loni v létě po dvanáctiletém trestu. Odborníci ji označili jako osobu s nesmírnou inteligencí a vysokou schopností manipulovat s lidmi. Za mřížemi vystudovala psychologii.
Kontroverznost a brutalita snímku byla důvodem k pozastavení distribuce filmu.