Blesk – Wasabi

 

Deník Blesk vychází dnes, tj. v úterý 19. června 2007 s francouzsko japonským koprodukčním filmem Wasabi, což je akční komedie z produkce Luca Bessona, v níž hraje Jean Reno – a to za cenu 45,- Kč včetně novin (38,- Kč samotné DVD + 7 Kč samotný deník). 

 

V úterý 19. června si můžete koupit Blesk společně s DVD obsahujícím úspěšnou francouzskou kriminální komedii Wasabi s Jeanem Reno v hlavní roli! A to za senzačních 45 Kč. (V prodeji bude Blesk i samostatně za obvyklých 7 Kč).

Přebal na DVD
Z Blesk magazínu, který vyjde v pátek 22. června, si můžete vystřihnout originální přebal, který lze vložit do prázdné krabičky na DVD. Ta se dá koupit již od 7 Kč.

Ve francouzské akční komedii Wasabi si okouzlující Jean Reno (58) zahrál drsného poldu. Nečekané dědictví od bývalé japonské milenky v podobě nalezené a velmi prostořeké dcery mu pořádně zkomplikuje život.

Hubert je policajt, známý svými ocelovými pěstmi, ale také dobráckým srdcem. Jedné divoké noci ‚zklidní‘ v nočním klubu pořádným úderem nevychovaného spratka. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby se z drzého frajírka nevyklubal rozmazlený synáček jeho šéfa.
Aby se skandál ututlal, je Hubert nucen vzít si delší dovolenou. Jenže tu si užíval naposledy před dvaceti lety, když se zamiloval do své životní lásky, krásné Japonky Miko, která ho krátce po jejich bouřlivém románku nemilosrdně opustila.
Cože? Já mám dceru?! V té chvíli, kdy konečně najde čas bilancovat svůj život, zazvoní mu jedno odpoledne telefon až z dalekého Japonska. Právní zástupce mu oznamuje, že Miko před několika dny zemřela a ještě předtím sepsala závěť. V ní mu odkazuje její největší majetek.
Po příletu do Tokia se Hubert dozvídá zdrcující pravdu: Nečekaným dědictvím je jeho vlastní a pořádně prostořeká dceruška, o které neměl ani tušení. Z tohoto vypečeného japonského „dárečku“ ho málem trefí šlak. Dcera je navíc taky agentka a kvůli pořádně tučnému kontu, které zdědila, je začne honit celá japonská mafie! Najdou k sobě táta a dcera cestu, nebo bude jejich setkání pořádná mela?
Hrají: Jean Reno, Ryoko Hirosue, Michael Muller