Vlasta 2007/32 – Páni kluci

Časopis Vlasta vydal společně s číslem 28/2007 dne 11. července 2007 DVD s českým filmem Páni kluci, který volně čerpá z motivů Toma Sawyera od Marka Twaina, avšak je zasazen do našich českých reálií doby konce 19. století. A nyní – pro velký úspěch opakování! Časopis vydává opět stejné DVD a vychází dnes ve středu 8. srpna 2007 za cenu 119,– Kč.

Nyní by tedy měli zpozornět všichni ti, kterří si tento výborný český film pro děti i dospělé zapomněli koupit, anebo s jeho koupí váhali tak dlouho, až se vyprodal. To ovšem byla velká, velká chyba, protože tento film je opravdu roztomilý, docela humorný a každopádně si při něm odpočinete. Myslím, že tento film opravdu stojí mít ve své filmotéce.

Film se nachází na jednovrstvém DVD a je v obrazovém formátu 4:3 (samozřejmě barvený). Interaktivní menu je v českém jazyce, zvuk filmu je český 2.0. DVD je přehratelné ve všech regionech na přístrojích podporujících normu PAL. Disk je vybaven anglickými titulky. Film obsahuje tyto bonusy: filmografie, fotografie, rozhovory: Petr Voříšek, Magda Reifová, Michal Dymek.

Více o filmu se dozvíte v předchozím textu.