Nový Čas – Jeden hot a druhý čihí

 

Slovenský deník Nový čas v edici Nový čas vás baví vychází s filmem Jeden hot a druhý čihí. (Slovenské slůvko čihí znamená v českém překladu „čehý“). Nyní se tedy po českých divácích, kteří se s tímto filmem v minulosti již mohli seznámit díky edici deníku Blesk, dostává i na diváky slovenské. Cena je 43,- slovenských korun. Noviny s časopisem vyjdou v pátek dne 14. září 2007 (tedy zítra). 

 

Pan Guillaume je nesmlouvavý muž, geniální podnikatel a tvrdohlavý manžel. Paní Bernadette je energická žena, neméně tvrdohlavá manželka a náruživá zahradnice. Jejich manželství je věčný souboj technického talentu a podnikatelských schopností a lásky k přírodě. Stačí jedna výhodná zakázka od Japonců a život paní Bernadette se obrátí naruby. První to „odnese“ její zimní zahrada – co se dá dělat, přece svého muže miluje, ale když se obráběcí stroje dostanou i do její ložnice a ona má spánek vyměřený na minutu přesně, madam Daubray-Lacaze vyrazí do protiútoku. A pomsta zklamané manželky stojí rozhodně za to. Odstěhuje se a ve volbách se stane manželovým protikandidátem!

Originální název: La Zizanie
Režie: Claude Zidi
Scénář: Claude Zidi, Pascal Jardin, Michel Fabre
Hrají: Louis de Funes, Annie Girardot, Julien Guiomar, Genevieve Fontanel, Jacques François, Maurice Risch, Jean-Jaques Moreau, Genéviéve Fontanel
Hudba: Vladimir Cosma
Kamera: Claude Renoir
Střih: Robert Isnardon, Monique Isnardon
Výprava: Pierre Gauchet
Produkce: Christian Fechner, Bernard Artigues
Dialogy: Pascal Jardin
Uvádí: Les Films Christian Fechner
1978 Studio Canal
2006 Hollywood Classic Enternaiment

Jazyk: česky 2.0, francouzsky 2.0
Titulky: české
Délka: 97 minut
Formát: DVD 9
Bonusy: upoutávka, film o filmu, fotogalerie, filmografie, z naší nabídky

Na Slovensku seženete toto DVD v novinových stáncích, v obchodních řetězcích Tesco a Hypernova, obchody s potravinami (kromě CBA), čerpací stanice (kromě OMV), pošty. V České republice budete DVD shánět marně, proto si raději najděte kamaráda nebo kamarádku na Slovensku, který(á) má zájem o české příbaly a můžete zahájit výměnný obchod. Případně se můžete obrátit přímo na redakci deníku Nový čas.

Příbuzné texty:
• Co vychází na DVD v září
• Kde sehnat starší DVD z novin a časopisů