Lidové noviny – Planety 3. – Giganti

 

V úterý 30. září 2008 je pravidelný čas pro další, již třetí disk z řady dokumentů BBC nazvané lapidárně Planety. Tato řada vychází jako příloha Lidových novin. Název třetího dílu zní Giganti. Cena 49,- Kč.  

 

 

Detailní poznávání největších planet sluneční soustavy. S nejmodernější počítačovou technikou, dosud neuveřejněnými archivními materiály a nejnovějšími poznatky vědců celého světa je dokument Planety je nejobsáhlejší a nejpozoruhodnější zprávou o vesmírném výzkumu a objevech, jaké kdy lidé učinili. 

 

 

 

O dokumentu BBC – Planety 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidové noviny a BBC uvádějí nový dokumentární seriál na DVD. Kupte si dokument Planety o dobývání a objevování vesmíru. Podívejte se na osm epizod, které odkrývají nové světy, ukazují minulost, přítomnost i dalekou budoucnost sluneční soustavy. Lidové noviny přinášejí dokument britské BBC natočený nejmodernější počítačovou technikou, s dosud neuveřejněnými archivními materiály a nejnovějšími poznatky vědců celého světa. Dokument Planety je nejobsáhlejší a nejpozoruhodnější zprávou o vesmírném výzkumu a objevech, jaké kdy lidé učinili. 

 

 

 

Údaje o DVD:

Délka: 49 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

 

 

Obraz: barevný 4:3

Bonus: žádný