Blesk – Mr. Bean 2

Minulou středu jsme mohli zakoupit první DVD s příhodami Mr. Beana. Všichni jistě ví, o koho jde, vždyť jeho originální humor známe z obrazovek již dlouho. Bližší informace jste si mohli přečíst o jeho představiteli, herci Rowanu Atkinsonovi zde. Ve středu 15. října 2008 si můžete zakoupit DVD Mr. Bean 2 za 49,- KčBlesku.

Tentokrát 5 dílů:

01. PAN BEAN JDE DO MĚSTA (1989) – Pokusy dostat hloupou televizní anténu do správné pozice mne poněkud zmrazily. Později se moje přítelkyně báječně bavila v klubu, ale chtěla tančit jen s tím jedním jiným chlápkem. Tak jsem je ponechal ve tmě (Tss, tss!).

02. PAN BEAN OPĚT JEZDÍ (1991) – Tenhle muž dostal infarkt přímo na autobusové zastávce a já se ho pokusil oživit skokem z lampy! Uvízl jsem v poštovní schránce a skončil v letadle s chlapcem, kterému nebylo úplně nejlépe. A brzo to z něj také šlo ven.

03. UDĚLEJTE TO SÁM, PANE BEANE (1993) – Užil jsem si docela znamenitý silvestrovský večírek společně s Rupertem & Hubertem. Pak jsem si koupil křeslo, připevnil ho na střechu auta a jel domů jako Charlton Heston na svém válečném voze. Bean Hur!! Nakonec jsem si vymaloval pokoj pomocí jediného galonu barvy a překvapivě malého množství výbušniny.,

04. PAN BEAN V POKOJI 426 (1993) – Po pár úpravách vypadal můj hotelový pokoj docela pěkně. Ředitel byl trochu vznětlivý a já si ke všemu zabouchl dveře, což je moc nepříjemné (a navíc jsem pěkně prochladnul).

05. VLASY OD PANA BEANA (1995) – Obyčejné holiče nesnáším, ale tentokrát to bylo báječné! A pak jsem na církevní slavnosti pochopil dvě věci: a) Uvnitř poštovního pytle je tma., b) Moskva je překvapivě daleko.

Údaje o DVD:
Obraz: barevný, PAL, 1.33:1
Zvuk: anglický 2.0
Titulky: anglické, německé, dánské, finské, norské, švédské, holandské
Délka: 175 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: 2, 4
Bonusy: