Špidla Data Processing – Poslední jednorožec

Ve čtvrtek 16.října 2008 vyjde další hra na CD od společnosti Špidla Data Processing. Jmenuje se Poslední jednorožec. Cena 38,- Kč.

Kouzelné puzzle je nová hra s originálním, avšak jednoduchým ovládáním a skvělým příběhem, který vás provede všemi herními úrovněmi až k cíli vaší cesty. Každá část i tvar puzzle jsou jedinečné a v průběhu hry se neopakují. Nedílnou součástí jsou minihry, které jsou pro vás připraveny mezi jednotlivými částmi. Ovšem vaším hlavním úkolem je záchrana posledního žijícího jednorožce!

Před dávnými lety obývala tento svět úžasná stvoření – jednorožci! Bohužel v posledních pěti stech letech padli za oběť lidskému řádění. Pouze jediný jednorožec přežil a ukryl se v lesích Dávného království. Stal se strážcem dobra a štěstí v této zemi.
Avšak nebe nad Dávným královstvím pohltila temnota. Jednorožec zmizel a pokud ho nikdo nenajde, nemoci a žízeň zahubí všechno živé. Abyste jednorožce našli, musíte získat osm totemů různých zvířat. Pouze v tom případě se otevře brána, která vrátí jednorožce zpět. Poslední jednorožec je relaxační počítačové puzzle pro celou rodinu. Obsahuje jednodušší i obtížnější úrovně – hrát jej mohou dospělí i děti.
Okouzlí vás nádhernou grafikou a oceníte i příjemnou odpočinkovou hudbu. Nechte se unést do kouzelného světa posledního jednorožce.

Zábava zaručena!
Možnosti PC hry:
• Akční a odpočinkový herní režim.
• Více než 70 úžasných úrovní.
• Osm totemů.
• Ohromující grafika a zvuky.
Požadavky: Windows 98/ME/2000/XP/Vista, Pentium III 750 nebo vyšší, RAM 128 MB