Sport – Kobra 11 – 11. série (3. a 4. díl)

Deník Sport v pravidelném termínu přinese další porci rozmašírovaných aut. Kobra 11 a další dva díly 11. řady ve středu 29. října 2008 – Parťáci a Proti všem pravidlům. Cena 49,- Kč.

3. v 11. sezoně / PARŤÁCI – Ben Winger a Achim Zanger, policisté z protidrogového oddělní, pronásledují Karlu, která při drogové razii uprchla i s penězi svého bosse. Nikdo ovšem netuší, že je ve skutečnosti s policistou Zangerem domluvená. Zanger ji později zastřelí a peníze si vezme. Chris a Semir ho zahlédnou prchat, nejsou si ale jisti, že to byl on. Ben však svému parťákovi poskytne alibi. Za to mu Zanger nabídne podíl. Ve skutečnosti však všechno narafičí tak, aby všechna odpovědnost padla na Bena. Toho pak unese a ukrývá na své lodi…

 

4. v 11. sezoně / PROTI VŠEM PRAVIDLŮM – Chris a Semir pronásledují na dálnici dva drogové dealery. Jednomu se podaří uniknout, druhý se zabarikáduje na opuštěném statku s rukojmím. Přivolané zásahové jednotce velí Chrisův známý z dřívějška Rolf Dorn. Při zásahu Dorn zastřelí už odzbrojeného únosce. Semir to viděl, ale všichni z jednotky vypovídají ve prospěch svého velitele. Ani Chrise Semir nepřesvědčil, a tak prokurátorka případ odloží. Semir se na Chrise rozzlobí, když ale při pátrání po druhém dealerovi jsou svědky, jak ho usmrtí maskovaný muž, domnívá se Chris, že v něm poznal Dorna. Omluví se Semirovi a dál řeší případ, který brzy přestává být záhadou: celá jednotka je zkorumpovaná, nechávala si drogy, které našli při zásazích, a nepohodlné svědky likvidovala. Jeden z jednotky se nakonec odhodlá svědčit.

 

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 německy

Titulky: české

Délka: 92 minut

Typ disku: DVD 5

Bonusy: