Blesk – Mr. Bean 3

Říká se – do třetice všeho dobrého i zlého. Ve středu 29. října 2008 si ti, kteří si v úterý užijí den svátečního volna,  mohou zlepšit náladu v posvátečním pracovním dni již třetím DVD z Blesku se sérií Mr. Bean. Cena 49,- Kč.

DVD obsahuje dalších 5 dílů TV seriálu:
01. NÁVRAT PANA BEANA (1990) – Ten obchodní dům nesnáším, aspoň že moje sako páchne den ode dne méně. Raději bych opomněl můj ´narozeninový večírek´, stejně jako nehodu s Jejím Veličenstvem na královské filmové premiéře. Z Buckinghamského paláce zatím žádný ohlas – že by to nezaregistrovala?
02. ZPÁTKY DO ŠKOLY, PANE BEANE (1993) – Trochu jsem se nechal unést během vědeckého pokusu a na hodině umění. Někdo mi po hodině juda utekl s kalhotama a na parkovišti se dokonce i moje auto dostalo pod menší tlak.

03. ODPAL, PANE BEANE (1995) – Opět jsem v samoobslužné prádelně ztratil kalhoty. Myslím, že si tu proklatou věc přilepím na nohy. Nikdo mi neřek, že k tomu, abych byl dobrý v golfu, potřebuji pořádný atlas, kompas a spoustu peněz na autobus.,
04. STAROSTI S PANEM BEANEM (1991) – Užil jsem si podivné ráno u zubaře. Ten hlupák se složil! Později jsem se uvelebil v parku, opravil jednomu chlapci model lodi a pak mi odporná bzučící vosa sedla přímo na nos (skoro doslova).,
05. VESELÉ VÁNOCE, PANE BEANE (1992) – Hurááá, hurááá. Vánoce jsou tady!! Přišla mne navštívit Irma a já si nasadil krocana. Dostal jsem pár báječných dárků – punčochu v punčoše a klasický člun od slečny Gobbové. BONUSY: Autobusová zastávka – Čekání s tlupou pitomÝch lidí na pitomý autobus (Brr!)., Knihovna – V místní knihovně jsem si neuvěřitelně užil!! (Tss, Tss).

Údaje o DVD:
Obraz: barevný, PAL, 1.33:1
Zvuk: anglický 2.0
Titulky: anglické, německé, dánské, finské, norské, švédské, holandské

Délka: 145 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: 2, 4
Bonusy: