Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické 2. – Vzpoura začíná

V září vyšly na DVD Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čahctické. Nyní od 3. 11. 2008 Popron vydává další díl nazvaný Vzpoura začíná. Tentokrát se již neobjeví na novinových stáncích, nýbrž bude distribuován výhradně přes Popron za cenu 199,- Kč.

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Bičování a mučení mladých dívek, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních…
Filmový příběh plný nejen drastických ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé šlechtičně.

V druhém příběhu dospívající a velmi ovlivnitelná Alžběta, pod dohledem tety Kláry, prožije své "probuzení" k celoživotní vášni pro sexuální moc a zvrhlosti vyúsťující až v samotné vraždy. Vzpoura proti dobovým konvencím a mravům začíná!

Zpracování legendy o Alžbětě Bathoryové z produkce firmy North American Pictures proslavené akčními a erotickými snímky natočenými v Čechách a s českými herci (Peklo v řetězech 2, Temné zpovědi). I tentokrát vznikl film o Čachtické paní v českých exteriérech a účinkuje v něm několik obnažených českých modelek v rolích obětí legendární krvavé šlechtičny.

Datum vydání: 3.11.2008
Formát obrazu: PAL 16:9
Délka: 01:21:00
Region: ALL
Bonusy: Fotogalerie; upoutávky
Zvuk: CZ Dolby Digital 2.0 (Stereo)
Rok natočení: 2008
Země: ČR, Kanada
Věková hranice: 18 let