Špidla Data Processing – Veselé motory (PC hra)

Na palubě ponorky, za kormidlem lodi, v kabině letadla, za kniplem vrtulníku Vydejte se na báječnou jízdu za dobrodružstvím, poznáním a zábavou! Hra Veselé motory od Špidla Data Processingv ychází ve čtvrtek 20. listopadu 2008 za obvyklých 38,- Kč. Správná zábava u počítače! Pro chytré holky a kluky od 5 let.

Ahoj! Navštiv město plné veselých autíček, ponorek, letadel a mnoha dalších nových kamarádů. Všichni se na tebe už těší! Navštívíš lodní přehlídku, milým tučňákům najdeš cestu domů, obarvíme tramvaje, spolu s ježky posbíráš úrodu jablíček, postavíš z letadla domek nebo z vrtulníku zaleješ houby na pasece… A taky musíš zachránit potápěče před chobotnicemi!

Máš se na co těšit – prozkoumáme spolu celé město, zažiješ spoustu zábavy a taky se toho spoustu naučíš. Tak pojď si hrát!

Děti si procvičí paměť, pozornost, základní motorické schopnosti. Stranou nezůstane ani cvičení logické úvahy, poznávání barev nebo základní početní dovednost. Tak má vypadat chytrá zábava na počítači! Děti si hrají – a zároveň se učí!

Více než 25 zábavných her a cvičení. Celý titul je kompletně česky namluven, ke hře není potřeba umět číst.

Vhodné pro děti – neobsahuje násilí.