Úterní Šíp – To je vražda, napsala 4

Dnes, v úterý 25. listopadu 2008 vyšlo čtvrté DVD se seriálem To je vražda, napsala 4 jako příloha úterního Šípu. Cena 49,- Kč.

8. Kongres volá

Místo činu: Washington DC

Kongresman Wender Joyner během politické schůzky dostane infarkt a umírá. Jeho tělo ale ostatní kongresmani převezou domů, kde je později jeho mrtvola nalezena. Jessica má do voleb zaujmout jeho místo v kongresu. Dan Keppner, který při převozu asistoval je vydíraný Marthou Creighovou, která je při přemísťování těla vyfotila. Martha je ráno nalezená k smrti umlácená a Dan se probouzí na ulici a má na košili krev oběti a nepamatuje si, co se stalo.

9. Comeback na Broadway

Místo činu: New York City

Jessica přijíždí do New Yorku. Dívka jejího synovce má alternovat v divadelní hře na Broadwayi. Hru produkuje Barry Bristol. Jeho sestra Patti a matka Rita mají ve hře hrát. Rita je bývalá filmová hvězda. Patti se bratrem prochází nočním New Yorkem a je postřelena tulákem, který je chtěl oloupit. Barry zloděje hned zastřelí. Scénárista Marc Faber přivede za Patti náhradu. Jessica zjistí, že mrtvý tulák byl herec. Rita je nalezena přiotrávená alkoholem, prašky a plynem a v nemocnici umírá.

10. Vražda v Jazzovém klubu

Místo činu: New Orleans

Jessica je pozvána svým kamarádem Jonathanem do New Orleans na natáčení televizního pořadu. V pořadu vystupuje jazzová kapela, kterou vede Ben Coleman. Ben se chtěl přesunout do Las Vegas, kde by si našel novou kapelu. Během natáčení pořadu Ben umírá a Jessica nevěří, že to byl infarkt. Jessica pozná, že šlo o otravu. Z Benova šálku ale pila i jeho manželka a na jeho trubce se jed také nenašel.