Úterní Šíp – To je vražda, napsala 6

V úterý 9. prosince 2008 vyšlo šesté pokračování detektivního seriálu To je vražda, napsala 6. Vyšlo jako příloha úterního Šípu. Cena 49,-Kč.

14. Ostrý hoši neumíraj
Jessica si najala soukromého detektiva Archieho Milese, aby jí pomohl objasnit vraždu, která se stala před léty a na jejíž motiv chtěla napsat knihu. Archie Miles je zastřelen a Jessica tuší, že vražda měla něco společného s jedním ze třech případů, na kterých detektivní kancelář pracovala.
15. Náhlá smrt
Jessičin strýc zemřel a Jessica se stala spoluvlastníkem fotbalového mužstva. Jeden ze spolumajitelů, Phil Krueger, který chtěl, aby se tým přesunul do většího města, je nalezen utopený ve vaně klubu. Na místě se našly rozbité hodinky Zaka Farrella, zraněného hráče, kterému musí tým platit pět let je za to, že se ukáže na zápase.
16. Vražda v hotelu
Jessica přijela do New Yorku na předávání literárních cen. Spisovatel Hemsley Post je ráno nalezen ve svém hotelovém pokoji probodnutý deštníkem básníka Horace Lynchfielda. Horace je přítel Jessici a na nic si nepamatuje, protože byl opilý. Post se chlubil tím, že po letech dopsal novou knihu o válce ve Vietnamu. Rukopis knihy ale po vraždě zmizel. Jessica zjistila, že román ve skutečnosti napsal Frank Lapinski, který na rozdíl od Posta ve Vietnamu byl a Post mu román ukradl. Frank se k vraždě přiznává. Původní dabing TV Nova v roce 1995 – v hlavní roli v českém znění Hana Talpová.
Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 4:3
Zvuk: česky 2.0, anglicky 2.0
Titulky: české
Délka: 144 minut
Typ disku: DVD 9

Regiony: 2
Bonusy: —