Mido Film – Příběh medvídka pandy

Vydavatelství Mido Film Brno občas překvapí nějakým titulem, který dopředu ani neavizuje na svých stránkách (zatímco jiné tituly, které avizuje již několik měsíců, stále nevychází – viz Historie čs. vojenského letectví). Dnes je to umělecky pojatý dokument Příběh medvídka Pandy, který pochází z koprodukce Japonska a Číny. Cena 49,- Kč. Vychází v pátek 12. prosince 2008

Medvědi jsou zkrátka v kurzu, ať už jsou to ti plyšoví, nebo živí. A co teprve když mají atraktivní zbarvení jako Pandy?To pak nemusí umět ani Kung-Fu!

Život je dar, dětství je naděje, mateřství je zázrak.

Právě se Vám dostalo do rukou DVD o začátcích života jednoho z nejmilejších zvířátek na světě, medvídku pandovi. Vydejte se s námi na roztomilou a někdy trošku kostrbatou cestu prvních krůčků, pádů, bolístek, tulení a mazlení, objevování světa, nevinných her a spánku. Sledujte maminčinu trpělivost při krmení a výchově, její lásku při mazlení a starost při hlídání. Toto je vůbec poprvé, co můžete spatřit zázrak života v akci v jedné z největších japonských rezervací.
Pro japanofily dodejme jen malou perličku: Miho Kanno, který se zhostil role vypravěče v originálním znění filmu, je hlavní hvězdou romantického dramatu Takeshi Kitana "Loutky".
Země původu: Japonsko, Čína
Originální název: Panda Diary / Pandaful LifeRok vzniku: 2007
Žánr: Dokument
Délka: 100 minut
Režie: Tadashi Mori
Hrají: Miho Kanno

Produkce: Shigeaki Yoshida
Produkce: Shochiku Co., Ltd.
Distribuce: Wild Bunch

 

Menu DVD 

Údaje o DVD
Výběr kapitol 
Zvuk: DD 5.1 česky, DD 2.0 japonsky
Titulky: české
Nastavení zvukové stopy 
Obraz: barevný, PAL, 16:9
Bonusy: Fotogalerie, Ukázky