Blesk pro ženy – Rosamunde Pilcher: Plamen lásky

Zatímco minulý týden to ještě bylo jen samotné Sadlo převlečené za Ingu, Blesk pro ženy přechází od pondělí 15. prosince 2008 k další továrně na sladkobolné příběhy. Rosamunde Pilcher: Plamen lásky za cenu 49,- Kč. Ale příliš se toho nemění, jde o další zdroj televizních filmů programu ZDF a řada jmen zůstává stejná.

Sestry Hanna a Geraldine se rozešly ve zlém, poněvadž obě milovaly stejného muže. Geraldine odešla do Londýna, stala se úspěšnou advokátkou a celých třicet let odmítala veškeré pokusy své sestry o setkání.

O jejich sblížení se po letech pokusí Hannin syn Magnus, který se při tom seznámí s Charlottou a tak pozná pravou lásku. Skončí příběh usmířením sester a láskou dvou mladých lidí?

Žánr: Romantický / Drama

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2003

Délka: 90 minut

Původní název: Rosamunde Pilcher – Flamme der Liebe

Světová premiéra: 9. března 2003 (Sezona 1, epizoda 43)

Režie: Michael Steinke

Námět: Rosamunde Pilcher (příběh „A Little Flame“)

Scénář: Christiane Sadlo

Produkce: Beate Balser, Claus Beling, Michael Smeaton, Heidi Ulmke

Hudba: Richard Blackford

Kamera: Heinz-Dieter Sasse

Střih: Gisela Zick

Společnost: Steamship Films / FFP Media Entertainment / CUB Lukas Entertainment GmbH / Zweites Deutsches Fernsehen / Österreichischer Rundfunk / MediaTrade / Videx International / Mainostelevisio

Hrají: Florentine Lahme (Charlotte), Angela Roy (Geraldine), Jens Knospe (Magnus), Loni von Friedl (Hanna), Gerhard Lippert (Peter), Simone Hanselmann (Monica), Luke de Lacey (David)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 německy, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný