Filmag Horor 1 – Krysy: Noc hrůzy

Ve středu 9. ledna 2008 vychází v edici Filmag horor nejslavnější krysí horor z dílny Bruna Matteie: Krysy – Noc hrůzy. Cena 35,– Kč.

Tisíce rudých očí a ostrých zubů jako mor likvidují poslední obyvatelné místo na Zemi. Sto let po jaderné válce, která zpustošila Zemi, nachází skupinka přeživších opravdový ráj. Ráj s živými rostlinami, pitnou vodou a dostatkem jídla. Ráj, ve kterém je však cosi shnilého. V noci vylézají ze svých děr právoplatní majitelé – krysy. Tisíce a tisíce nenasytných bestií pustoší úkryt a po jednom likviduje jeho obyvatele. Ti se i přes nevelké naděje na úspěch rozhodnou přesile hlodavců postavit v posledním boji. Skupince přeživších začíná mezi krvelačnými zabijáky opravdová noc hrůzy!

Žánr: Horor / Sci-fi / Thriller

Země původu: Itálie / Francie

Rok vzniku: 1984

Originální název: Rats – Notte di terrore

Délka: 93 minut

Světová premiéra: 3. srpna 1984 – SRN

Režie: Bruno Mattei aka Vincent Dawn, Claudio Fragasso

Scénář: Claudio Fragasso, Bruno Mattei, Hervé Piccini

Produkce: Jacques Leitienne

Hudba: Luigi Ceccarelli

Kamera: Franco Delli Colli, Henry Frogers

Střih: Gilbert Kikoïne aka Gilbert Kiroine

Kostýmy: Elda Chinellato

Společnost: Beatrice Film

Natáčeno: Incir De Paolis Studios, Řím, Lazio, Itálie

Hrají: Ottaviano Dell’Acqua aka Richard Raymond (Kurt), Geretta Geretta aka Janna Ryann (Chocolate), Massimo Vanni aka Alex McBride (Taurus), Gianni Franco aka Richard Cross (Video), Ann-Gisel Glass (Myrna), Jean-Christophe Brétigniere aka Cristoph Bretner (Lucifer), Fausto Lombardi aka Tony Lombardo (Deus), Henry Luciani (Duke), Cindy Leadbetter (Diana), Christian Fremont (Noah), Moune Duvivier (Lilith)

Údaje o DVD:

Obraz: BAREVNÝ 4:3 letterbox (podle imdb.com 1,85:1)

Zvuk: český DD 2.0, anglický DD 2.0

Titulky: české

Stopáž: 93 minut

Bonusy: z naší nabídky