Aha! – Columbo DVD 4 (epizody 5/6)

 

V příštím týdnu se díky vánočním svátkům a s nimi spojeným dnům volna dočkáme různých změn a časových posunů. Tituly které mají své obvyklé zavedené dny se objeví jindy. To je případ například Columba, vydávaného v deníku Aha!, který se z čtvrtečního termínu přesune již na úterek. Čtvrté DVD si budete moci koupit již 23. prosince 2008. Cena 49,- Kč

 

 

 

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (tentokrát výjimečně již v úterý!) a budou obsahovat dvě až tři epizody. 

 

Její příležitost

Také tento díl již vyšel v Amercomu. Podrobnosti zde

 

Bryce Chadwick striktně nesouhlasí se vztahem své sestry Beth a právníka své firmy Petera Hamiltona. Je přesvědčen, že Peterovi jde jen o peníze. Posílá mu proto dopis, v němž mu přikazuje vztah s Beth ukončit. Ona je však odhodlána udržet si svou lásku za každou cenu a naplánuje vraždu svého bratra. 

 

Past

Také tento díl již vyšel v Amercomu. Pro detaily stačí kliknout sem

 

David Buckner chce prodat rodinnou firmu Stanford Chemical Plant, jeho synovec Roger Stanford však s jeho záměrem nesouhlasí. Když přijde Buckner při explozi svého vozu o život, uzavře policie případ jako nehodu. Poručíku Columbovi se však podaří zjistit, že v automobilu explodovala bomba, kterou sem někdo nastražil v krabici od doutníků.  

 

Zadní strana obalu 

 

Údaje o DVD

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 73 + 73 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —