Superstíhačky

Taky jste v nedávné době našli ve schránce nevídané překvapení? Stačí zagooglit, abyste zjistili, že obdobně už zřejmě byla obdarována polovina národa, takže pro ty, kteří ještě neměli tu čest – na trhu se stále ještě najde místo i na takové produkty, jako byly encyklopedie květin, ručních prací, zvířat, kdy první ZADARMO, druhý balíček za zvýhodněnou cenu a potom… No, čtěte sami.

VÁLKY A ZBRANĚ rozdají dárkové balíčky v hodnotě 50 000 000 Kč!

Nakladatelství International Masters Publíshers, vydavatel sbírky VÁLKY A ZBRANĚ, oficiálně ohlásilo, že plánuje v nejbližší době rozdělit po celém světě dárky v hodnotě přesahující 50 milionů Kč. Dárkově balíčky sbírky VÁLKY A ZBRANĚ brzy dorazí ZDARMA do poštovních schránek společně s ukázkovým filmem v knižním průvodci.

Sbírka nabízí zcela nový pohled na vojenskou techniku. Karel Nový z Trutnova byl nadšen, když obdržel DÁRKOVÝ BALÍČEK ZDARMA společně s filmem na DVD SUPERSTÍHAČKY: „Vždycky jsem se doma rád díval na filmy o válkách a zbraních."

 

V posledním rozhovoru nakladatel sbírky řekl: „Sbírka, kterou jsme uvedli na trh, je určena zákazníkům všech věkových kategorií, kteří se zajímají o vojenskou historii, techniku a zbraně.""

BLAHOPŘEJEME VÁM! Právě jste obdržel mimořádnou nabídku na velký uvítací balíček sbírky VÁLKY A ZBRANĚ. Tato zásilka obsahuje film na DVD uloženém v knižním průvodci, který Vám zasíláme na ukázku ZCELA ZDARMA. NAVÍC! Zásilka obsahuje malou obálku, ve které je ukryta hodnota velkého uvítacího balíčku – Vaší pozvánky do vzrušujícího světa zbraní a válek.

Zjistěte ihned hodnotu Vašeho velkého uvítacího balíčku! Jednoduše vezměte malou obálku s letadlem a zatáhněte!

Objevila se stříbrná, nebo zlatá hvězda?

 

Nalepte známku s hvězdou na Váš dárkový certifikát a zajistěte si tím velký uvítací balíček v hodnotě až 1600 Kč za pouhých 199 Kč!

Pokud jste našel stříbrnou hvězdu, Váš velký uvítací balíček bude obsahovat: 1 DVD s téměř 40minutovým filmem, uložené ve 24stránkovém knižním průvodci v hodnotě 299 Kč.

Pokud ie Vaše HVĚZDA ZLATÁ, gratulujeme Vám! Váš velký uvítací balíček má hodnotu 1600 Kč a bude obsahovat:

  • 1 DVD s téměř 40minutovým filmem, uložené ve 24stránkovem knižním průvodci: ŠPIONÁŽNÍ LETOUNY
  • 1 DVD s téměř 40minutovvm filmem, uložené ve 24stránkovém knižním průvodci: PONORKY
  • Průvodce sbírkou se spoustou zajímavostí
  • SPORTOVNÍ NÁRAMKOVÉ HODINKY – Váš dárek ZDARMA, pokud odpovíte do 9 dnů

 

Díky jedinečné sbírce filmů na DVD VÁLKY A ZBRANĚ nahlédnete do vzrušující historie válek a poznáte technicky dokonalé zbraně a zbraňové systémy – to vše v pohodlí svého obývacího pokoje. Jedinečné záběry Vás okamžitě vtáhnou do děje. Přesvědčte se sami ihned o kvalitě filmů s vynikajícím českým dabingem.! Zhlédněte přiložený film na DVD, který jste dnes od nás obdržel zcela ZDARMA.

Otevře se Vám tak unikátní pohled do zákulisí válečné historie a vývoje zbraní, prostřednictvím televizní obrazovky přímo ve Vašem obývacím pokoji Další podrobnosti se můžete dozvědět z jedinečného 24stránkového barevného knižního průvodce plného fascinujících faktů. Najdete zde přesné technické popisy, podrobné mapy a nákresy, autentické historické fotografie a informace o nejnovějším vývoji. V testu znalostí, který najdete na konci každého knižního průvodce, si můžete zábavnou formou zopakovat poznatky nebo vyzkoušet znalosti svých přátel.

 

Díky sbírce VÁLKY A ZBRANĚ, jedinečné kolekci filmů na DVD uložených v knižních průvodcích, se seznámíte nejen s detaily o superstíhačkách, ale proletíte se ve špionážních letounech nebo se budete plavit v ponorce. Poznáte Hitlerovy tajné zbraně, svedete bitvu o Atlantik nebo se úspěšně vylodíte v Normandii. To vše můžete Vy i Vaši blízcí zažít pohodlně přímo z domova!

Po odeslání dárkového certifikátu s nalepenou známkou obdržíte svůj velký uvítací balíček se skvělými dárky, který Vám zašleme přímo domů, za mimořádnou cenu 199 Kč. Navíc! Odpovíte-li mezi prvními 111. získáte ZDARMA LCD televizor!

Bude-li se Vám velkv uvítací balíček líbit, obdržíte každé 3-4 týdny nový film na DVD v knižním průvodci za 299 Kč (včetně poštovného a balného).

 

Přijetím velkého uvítacího balíčku se nezavazujete k odběru dalších zásilek. Obsah si můžete po zaplacení ponechat. Svou sbírku můžete kdykoliv přerušit nebo ukončit. Stačí napsat nebo zavolat.

Odešlete dárkový certifikát ještě DNES a využijte tak akční nabídku k získání Vašeho velkého uvítacího balíčku za mimořádně výhodnou cenu 199 Kč včetně poštovného a balného.

No a zkuste schválně hádat, jakou hvězdu jsem v balíčku našel…

Jo, a ještě citace z obalu knižního průvodce:

Sbírka Války a zbraně může obsahovat násilné záběry z boje, které mohou někteří rodiče považovat za nevhodné pro malé děti. Tento program neobsahuje materiál, který by byl pro zákazníka či jinou třetí osobu hanlivý, nemravný nebo škodlivý či jinak v rozporu se zákonem. Vyrobeno v Číně.

 

Kočku opravdu, ale OPRAVDU nesušte v mikrovlnné troubě.

Údaje o DVD:

Menu nabízí anglickou nebo českou jazykovou verzi

Upoutávka v délce 3.43 ve formátu 16:9

Dokument v délce 37:15 ve formátu 4:3