Filmag zábava – Pátrací eso

 

Filmag v páteční řadě Zábava 16. ledna 2009 nabídne jednoho z méně častých akčních hrdinů. Pátrací eso za cenu 45,- Kč. Celovečerní debut Kurta Andersona (Štvanec, Stopaři) dává vyniknout bojovým schopnostem legendy akčních filmů Lorenza Lamase, který byl v té době na vrcholu sil. 

 

 

Skupina profesionálních zabijáků, vedená Ericem Gaussem, usmrtí všechny zaměstnance jednoho bankovního úřadu v L. A. Jediný, komu se podaří přežít, je Paul Damone. K němu přijíždí na dovolenou jeho bratr Johnny, nejlepší lovec lidí v Bostonu. Ještě téhož večera se Johnny stane svědkem vyvraždění celé Paulovy rodiny, včetně Paula samotného. Ten měl vystoupit jako korunní svědek v blížícím se soudním megaprocesu. Johnny zjistí, že za vším stojí Eric Gauss. Nastává čas pomsty.

Žánr: Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 1993

Délka: 87 minut

Původní název: Bounty Tracker

Světová premiéra: 8. září 1993

Režie: Kurt Anderson

Scénář: Caroline Olson

Produkce: Pierre David, B.J. Nelson, Robert Lansing Parker, Noël A. Zanitsch

Hudba: Richard Bowers

Kamera: Ken Arlidge

Společnost: Bounty Partnership / The Image Organization / Westwind Productions Inc.

Hrají: Lorenzo Lamas (Johnathan Damone), Matthias Hues (Erik Gauss), Cyndi Pass (Jewels), Eric Mansker (Ramses), Brooks Gardner (Max Talton), Eugene Robert Glazer (Luis Sarazin), Judd Omen (Alberto Manuel), Eddie Frias (Tony), George Perez (Tiny), Whip Hubley (Ralston), Paul Regina (Paul Damone), Steve Cohen (Alec), Alisa Christensen (Isabelle Damoneová), Leo Lee (Kuto), Ray Laska (Torrelli), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: žádný