Můj přítel Monk 27 – Pan Monk jde do vězení

Když je na smrt odsouzený vězeň zavražděn 45 minut před tím, než mělo dojít k popravě, Monk je pověřen, aby zjistil proč k tomu došlo. Mistrný to, důmyslný úskok; leč přichází Monk aby životnými důkazy rozbil mlčící jazyk! Výjimečně v sobotu 31. ledna 2009 vychází sedmadvacátý díl seriálu Můj přítel Monk od Amercomu. Cena 69,- Kč.

Pan Monk je policií přizván k řešení záhadného případu – několik hodin před svou popravou je ve vězení otráven jistý Ray Kaspo. Aby našel vraha, nechá se pan Monk sám do vězení zavřít. Doufá totiž, že by zde mohl získat i informace vedoucí k objasnění vraždy své ženy…

Můj přítel Monk 27 - Pan Monk jde do vězení

 
V tomto díle si můžete vychutnat i herce, kterého z poslední doby známe především z reklam na motorové pily – Danny Trejo.
 
Země původu: USA
Rok vzniku: 2004
Originální název: Mr. Monk Goes to Jail
Žánr: Detektivní, Krimi, TV série

Režie: Jerry Levine

Námět: Chris Manheim, Andy Breckma, Hy Conrad
Hrají: Tony Shalhoub – Adrian Monk, Bitty Schram – Sharona Fleming, Ted Levine – Captain Leland Stottlemeyer, Jason Gray-Stanford – Lieutenant Randall Disher, Kane Ritchotte – Benjy. Dále hrají: Kathy Baker, Danny Trejo, John Cothran Jr., Patrick St. Esprit, Rick Cramer, Jim Moret, a další.

Údaje o DVD: Délka: 42 minut
Zvuk: stereo 2.0, český, polský (lektor)
Titulky: české, polské
Obraz: barevný, 4:3, Full Frame, PAL
Region: 2
Typ disku: DVD-5
Obal: DVD je v plastové krabičce s papírovým příbalovým sešitem.