Špidla Data Processing – Dobrý farmář

Hra Dobrý farmář od Špidla Data Processing vychází ve čtvrtek 19.února 2009 za obvyklých 49,- Kč. Správná zábava u počítače! Česká zábavná hra pro celou rodinu.

Co myslíte, platí stále ještě přísloví, že nejlínější sedlák má největší brambory? Jaké farmaření je si můžete na vlastní kůži vyzkoušet ve hře Dobrý farmář.

Dokážete proměnit krachující farmu ve veleúspěšný obchod?

Čeká na vás:
– Osm druhů plodin k pěstování
– 15 dílen na postavení
– 11 zajímavých produktů k výrobě
– Vylepšení ve třech oblastech  (u farmy až 60)
– Dynamický trh (provádí změny každé dvě minuty)

Vyberte si vlastní plodiny, obdělejte svou půdu, zalévejte pole, sklízejte úrodu a vezměte své zboží na trh. Jak se sem jednou dostanete, bude vaší starostí určovat si cenu. I přesto však budete muset sledovat poptávku. Pokud budete šikovní, vyděláte dostat peněz a koupíte si zpracovatelské závody, které vám pomohou vykouzlit ze surového zboží nové zajímavé produkty.

S nekonečným množstvím vylepšení pro zvýšení výdělku, se spoustou zákazníku, které musíte obsloužit, a hlavně se spoustou zábavy se najednou přistihnete, jak u hraní Dobrého farmáře bude celá vaše rodina křičet JUCHŮŮŮ!!

Požadavky:
Windows 98/ME/2000/XP/Vista, Pentium 900 nebo vyšší, CD mechanika, RAM 256 MB, 30MB na pevném disku. Doporučena je myš a zvuková karta.