Čtvrteční Aha! – Columbo DVD 16

V tradičním čtvrtečním termínu se i v třetím březnovém týdnu milovníci detektivních seriálů opět dočkali Columba dnes, ve čtvrtek 19. března 2009. Šestnácté DVD bude obsahuje 29. a 30. epizodu. Cena 49,- Kč.

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (občas  výjimečně již v úterý!) a obsahuje vždy dvě až tři epizody.

Dýka v mysli
Doktor Mark Collier, známý psychiatr, provádí experimenty na své pacientce Nadii Donnerové, s níž zároveň udržuje intimní poměr. Když jednou Donnerovy navštíví v jejich domě, Nadiin manžel Carl zjistí, jak se věci mají; v následující potyčce pak Collier Carla zabije. Paní Donnerová však na policii vypoví, že se její manžel stal obětí lupičů…. Více zde.
Originální názevColumbo: A Deadly State of Mind

Zapomenutá dáma
Grace Wheelerová, někdejší královna stříbrného plátna, plánuje se svým bývalým tanečním partnerem Nedem Diamondem návrat na broadwayská prkna. Její manžel však odmítne projekt financovat a tak Grace připraví jeho vraždu, která má vypadat jako sebevražda. Usvědčí nakonec poručík Columbo svou oblíbenou filmovou hvězdu?
Originální názevColumbo: Forgotten Lady

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 164 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —