DVD edice – Tim, opravdová láska

Dnes v sobotu 21. března 2009 se na kotoučích z DVD edice přikutálel film z dob, kdy Mel Gibson byl ještě mladý a krásný (dnes už je jen krásný :-) ). Jmenuje se Tim, opravdová láska a byl natočen podle úspěšné knihy od Colleen McCullough. I když je to velká romantika, rozhodně nečekejte bezduchou červenou knihovnu typu DVD Danielle Steel či Rosamunde Pilcher z pondělní edice Blesk pro ženy. Cena 49,- Kč.

Mel Gibson, jeden z nejoblíbenějších holywoodských herců všech dob (Šílený Max, Bounty, Smrtonosná zbraň, Výkupné, Patriot, Po čem ženy touží, Maverick, Spiknutí, Casper, Statečné srdce, Věčně mladý ad.) vás zve na jeden ze svých prvních filmů, který se natáčel ve stejném roce jako Šílený Max.

Tento film u nás doposud nebyl uveden, čeští diváci tak mají jedinečnou příležitost shlédnout další snímek ze skvělých filmů Mela Gibsona a to v české DVD premiéře.

Připravte se na silný a dojemný romantický příběh, který vás chytí za srdce…

Tim je mladý a atraktivní muž, který má IQ mírně pod hranicí průměru. Pracuje jako stavební dělník a je často zneužíván ostatními dělníky. Mary požádá Tima, jestli by jí nemohl jeden den vypomoci na jejím pozemku. Ale jeden den se protáhne na něklik týdnů a ti dva se stanou dobrými přáteli. Někteří lidé si začínají všímat jejich silného vztahu a jsou čím dál tím víc nedůvěřivý a vyčítají Mary, ženě středního věku, že využívá Timovi nevinosti. Změní okolnosti v Timovi rodině jeho přátelství s Mary?
Neobyčejnou lásku, kterou oba spolu sdílejí, změní jejich životy navždy…

Země původu: Austrálie
Rok vzniku: 1979
Originální název: Tim
Žánr: Romantika, Drama
Režie: Michael Pate
Hrají: Mel Gibson, Piper Laurie, Alwyn Kurts, Pat Evison, Peter Gwynne, Deborah Kennedy, David Foster, Michael Caulfield, Margo Lee, James Condon, Brenda Senders, Kevin Leslie, Allan Penney, Brian Barrie, Geoff Usher, a další.

Námět: Colleen McCullough
Scénář:  Michael Pate

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 4:3
Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky
Titulky: české
Délka: 104 minut
Typ disku: DVD 5
Regiony: All
Bonusy: Upoutávky na další filmy z DVD edice